fbqLapsuuskuvat Seiskassa! Romutransu Markus Kuotesahosta tehtiin kirja – ”Olin villi, mutta ujo!” | Seiska
Markus Kuotesaho

Lapsuuskuvat Seiskassa! Romutransu Markus Kuotesahosta tehtiin kirja – ”Olin villi, mutta ujo!”

Uutiset | 26.09.2020 17:04

Romutransu Markus Kuotesaho, 60, löytyy nyt kirjan kansien välistä. Asia tosin selvisi Seiskalle vasta kustantamon tiedotteesta, sillä tapansa mukaan Markus itse on vaatimaton eikä pidä meteliä elämäkertakirjansakaan suhteen.

– Postikortillahan se otti tämä kirjailija Kirsi-Maria yhteyttä tammikuussa, minulla kun ei ole internettejä. Hän kyseli, että tehtäskö kirja. Sanoin, että tee vaan. Minä mennä pölähdin käymään siellä sen luona, ja siitä se alkoi.

Lue myös: Törkeästä rattijuopumuksesta tuomittu romutransu Markus Kuotesaho paljastaa känniajelunsa taustat: "Makkaraa ja maitoa olisin hakenut, mutta poliisi nappasi!"

Muisti pätkii

Markus ajatteli itsekin lukea häntä koskevan kirjan, koska hän itse ei muista, mitä kaikkea kirjailijalle on tullut puhuttua.

– Kirjassa on tarpeeksi isot kirjaimet, että minäkin näen lukea. Onhan se mukava nähdä, mitä kaikkea se ammattilainen on saanut meikäläisestä nyhdettyä.

Markus on omistanut kirjansa “isin pikku Janzekille”, eli edesmenneelle lemmikikoiralleen. Kirjassa on paljon kuvia Markuksen lemmikeistä.
Markus on omistanut kirjansa “isin pikku Janzekille”, eli edesmenneelle lemmikikoiralleen. Kirjassa on paljon kuvia Markuksen lemmikeistä.

Lue myös: Suomen kohutuin romukauppias Markus Kuotesaho kurvailee punaisella paholaisella – kuva!

Markuksen mukaan kirja soveltuu kaiken ikäisille.

– Pistekirjoituksella sitä ei ole vielä tehty, mutta muuten kaikki voivat lukea. Kirjassa on kuvailtu tätä meikäläisen elämää. Kirsi kyseli, ja minä olen vastaillut, mitä olen vastaillut.

Lue myös: Paljastava kuva! Romutransu Markus Kuotesaho avautuu inhottavasta sairaudestaan: ”Näyttää kuin olisi kuukautiset!”

Kirjassa käydään läpi myös Markuksen lapsuutta ja nuoruutta.

– Samanlainen lapsuus se oli kuin muillakin lapsilla. Olin villi mutta ujo. Semmoinen 60-luvulla syntyneen lapsuus.

Lue lisää ja katso Markuksen lapsuuskuvat tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto ja kirjasta Markus Kuotesaho - Legenda jo eläessään

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!