Lapsi tulossa? Mikael Gabriel ja Playboy-Triana vauvahuhujen pyörteissä!

Uutiset | 29.11.2018 08:04

Vain elämää -ohjelmastakin tuttu räppäri Mikael Gabriel, 28, ilmoitti toissa viikolla Instagramissa jäävänsä pitkälle keikkatauolle. Hän ei myöskään aio julkaista uutta musiikkia vuoden 2019 aikana.

Olen nyt yli 10 vuotta tehnyt musiikkia ja ollut rundilla oikeastaan pysähtymättä kertaakaan nauttimaan kaikesta siitä mitä on tullut tehtyä ja mitä varten olen tehnyt niin monta vuotta töitä, Mikael kirjoittaa Instagramissa.

Päätin nyt ottaa luovan tauon musiikin tekemisestä. Aion kasvaa artistina ja ihmisenä, monipuolistua musiikintekijänä ja luoda musiikkia samalla fiiliksellä, millä tähän aikoinaan rakastuin. Aion matkustella ja hakea inspiraatiota niin musiikkihommiin kuin omaan elämäänikin, hän avautuu.

Lue myös: Mikael Gabriel ja Playboy-Triana juhlivat kolmatta vuosipäiväänsä: ”Joinain päivinä tekee mieli vetää häntä turpaan!”

Musiikkiväen tiedossa

Seiskan saaman tiedon mukaan Mikael Gabrielin tauon syy on tuleva perheenlisäys. Lähipiiristä kerrotaan, että räppärin rakas, norjalainen Playboy-malli Triana Iglesias, 36, odottaa pariskunnan ensimmäistä lasta.

– Raskaus on musiikkipiirien tiedossa, Seiskalle kerrotaan.

Mikael tai Triana eivät ole kommentoineet mahdollista perheenlisäystä.

Mikael Gabriel on tehnyt musiikkia yli 10 vuotta.  – Päätin nyt ottaa luovan tauon, hän toteaa.
Mikael Gabriel on tehnyt musiikkia yli 10 vuotta.  – Päätin nyt ottaa luovan tauon, hän toteaa.

 

Lue myös: Huh, mitkä muodot! Mikael Gabrielin Triana-rakas esittelee kuumia kurvejaan pelkissä stringeissä – kuva!

Elävät etäsuhteessa

Mikaelin ja norjalaiskaunottaren romanssi sai alkunsa vuonna 2015. He tapasivat keväällä 2015 Gumball 3000 -rallissa. Kihloihin he menivät vuonna 2017.

Rakastavaiset elävät etäsuhteessa. Mikaelin koti on Suomessa, Trianan Norjassa.

– Tavallisesti näemme parin viikon välein. Suhteemme toimii tosi hyvin juuri tällä tavalla, sillä siinä ajassa ehtii tulla ikävä toista. Ensimmäistä kertaa elämässäni juttu pelittää välimatkasta huolimatta ja olen tosi onnellinen, Mikael kertoi Apu-lehdelle Emma-gaalan julkistustilaisuudessa vuonna 2016.

Lue myös: Huh, mitkä muodot! Mikael Gabrielin Triana-rakas ahtautui tiukkaan lateksimekkoon! Kuva!

Playboyssa poseeraamisen lisäksi Triana on muun muassa juontanut Paratiisihotelli-ohjelman norjalaista versiota. Hänellä on myös oma vaatemerkki.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!