fbq
Uutiset
05.10.2018 08:54
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen
Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen
Lapsettomuudesta kärsivä Gladiaattorit-pari Rita ja Aki Manninen: Meille tarjottiin sijaiskohtua – ”Tuntuu erikoiselta ajatukselta!”
Uutiset
05.10.2018 08:54
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen

Gladiaattorit-sarjastakin tutut Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat olleet yhdessä viisi vuotta. Muutama vuosi sitten avioitunut pariskunta on puhunut avoimesti suhteestaan, myös kipeistä asioista. Jo jonkin aikaa lasta yrittäneet Aki ja Rita aloittivat hiljattain lapsettomuushoidot. 

– Se on monelle kipeä paikka, mutta olemme ottaneet sen linjan, että voimme puhua aiheesta ääneen. Olen itkenyt monet kerrat, että emme saa lasta. Olen kokenut myös joka kuukausi turhautumista, kun raskaustesti on näyttänyt negatiivista, Rita kertoo Seiskalle.

– Luotan kohtaloon, ja uskon, että kaikki tapahtuu aikanaan. En osaa surra sellaisia asioita, joita en saa, Aki jatkaa.

Lue myös: Temptation Island Suomi ja Gladiaattorit -sarjoista tuttu pariskunta aloittaa lapsettomuushoidot: ”Kyyneleitä on vuodatettu muutaman negatiivisen raskaustestin jälkeen” 

 

Hyvä elämä

Aki on sinut ajatuksen kanssa, ettei hän välttämättä saa lapsia vaimonsa kanssa.

– Sanoin Ritalle hiljattain, että olen saanut elää niin hyvän elämän, että olisin onnellinen, jos lähtisin tänään. Olen valmis kaikkeen, mitä tapahtuu.

Lapsettomuudesta kärsivät ovat olleet Ritaan ja Akiin yhteydessä sosiaalisen median ja sähköpostin kautta.

– Olemme saaneet ja antaneet vertaistukea. Viestejä on tullut valtavasti! Minulle on tarjottu myös sijaiskohtua, johon suhtautuminen oli vaikeaa. Uskon, että saan vielä lapsen oman kehoni kautta. Tuntuu erikoiselta ajatukselta, että joku voi antaa lapsensa pois synnytyksen jälkeen, Rita sanoo.

 

Raskaat asiat esille

Gladiaattorit-pariskunnalle on tärkeää kirjoittaa sosiaalisessa mediassa muustakin kuin ruusuilla tanssimisesta.

– Elämä ei ole pelkkää vaaleanpunaista hattaraa. Se ei ole myöskään pidemmän päälle kiinnostavaa. Koska olemme julkisuudessa, meille on tärkeää tuoda esiin myös niitä raskaita asioita, Rita kertoo.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »