fbq
Uutiset
29.12.2020 08:03
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto
Sami ja Varpu Hintsanen
Lapsensa syövälle menettänyt Varpu Hintsanen: En pidä enää kulisseja yllä
Uutiset
29.12.2020 08:03
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto

Varpu, 42, ja Sami Hintsanen, 48, kertovat Seiskalle Varpun Senja-tyttären menehtymisen syöpään toissa kesänä muuttaneen perheen arjen lopullisesti.

– Vuositulomme ovat tänä vuonna pudonneet 95 prosenttia, mutta muuten tämä aika ei näyttäydy erilaisena historiamme valossa. Olemme Varpun kanssa eläneet poikkeusaikaa koko suhteemme ajan, joten korona ei ole meitä juuri hetkauttanut henkisesti.

Vuonna 2015 tavanneet Varpu ja Sami avioituivat maaliskuussa 2018.
Vuonna 2015 tavanneet Varpu ja Sami avioituivat maaliskuussa 2018.

Lue myös: Joulu nostaa tunteet pintaan Sami ja Varpu Hintsasen perheessä: Senja-tyttären poismeno muutti arjen lopullisesti

Rohkea vai avoin

Varpu on puhunut avoimesti Senjan kuolemasta ja saanut kehuja rohkeudestaan.

– Olen joskus aikaisemmin elämässäni pitänyt yllä kulisseja. Senjan sairastumisen myötä päätin, etten enää lähde siihen, se on liian raskasta. Varpu kertoo.

Lue myös: Koko suhde poikkeusaikaa! Korona ei päässyt hetkauttamaan Sami ja Varpu Hintsasta henkisesti: Elimme eristyksissä monta vuotta

– Aviomiehenä sanoisin, ettei Varpu ole sen vahvempi ihminen kuin muutkaan, mutta hän on löytänyt keinot selviytyä, Sami pohtii.

– Olen tehnyt paljon töitä selviytymiseni eteen ja nykyisin uskallan sanoa, jos en jaksa. Ehkä se avoimuus tulkitaan vahvuudeksi, Varpu täydentää.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »