Hyppää pääsisältöön
Arttu ja Pauliina Wiskari

Läheinen perhetragedia avasi Arttu Wiskarin Pauliina-vaimon silmät: ”Ei voi haaveilla!”

Muusikko Arttu Wiskarin puoliso Pauliina on työskennellyt jo 15 vuotta ravintola-alalla. Oman ravintolan avaaminen on ollut pariskunnan pitkäaikainen unelma.

– Hyvän ystäväni Varpu Hintsasen tyttären kuolema opetti minulle, että joskus on tänään. Ei voi haaveilla, vaan omat unelmat pitää toteuttaa. Unelmia on vielä muutama takataskussa, Pauliina kertoo.

Lue lisää: Juontaja-laulaja Sami Hintsanen ja Varpu-vaimo hautasivat 8-vuotiaan Senja-tyttärensä: ”Puhuminen on helpottanut tuskaa!”

Hän pyörittää ravintolan lisäksi Artun äidin perustamaa iltapäiväkerhoa.

– Elämämme on hyvin kiireistä. Arttu jatkaa normaaliin tapaan keikkailua ja musiikin tekemistä, joten minä otan luonnollisesti suuremman vastuun ravintolasta. Pidämme tätä yhdessä tuttavapariskunnan kanssa. 

Lue myös: Varpu ja Sami Hintsasen edesmennyt Senja-tytär sai ikimuistoisen yllätyksen ennen kuolemaansa: Samalle lavalle JVG:n kanssa!

Wiskareilla on 5-vuotias Aatto-poika ja 3-vuotias Aamu-tyttö.

– Heidän kanssaan olemme käyneet uimassa ja leikkipuistoissa. Vietimme myös kaksi viikkoa pikkusiskoni luona Turkissa juhannuksen alla, mutta Arttu ei ehtinyt keikkojensa vuoksi mukaan. Toivon, että jonain kesänä meillä on enemmän yhteistä lomaa.– Unelmia on vielä muutama takataskussa, Pauliina kertoo.

Lue myös: Jättiyllätys! Arttu Wiskarin ja Pauliina-vaimon unelma toteutuu: ”Olemme puhuneet jo vuosia!”

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!