fbq
Uutiset
03.07.2020 09:56
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Pia Lamberg
Kyykkyyn-ylös! Pia Lambergin seksikäs alusvaatekuva motivoi ja voimaannuttaa: "Aion kyykätä enemmän kuin painan!"
Uutiset
03.07.2020 09:56
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Yhdysvalloissa asuva kohumissi ja malli Pia Lamberg (o.s. Pakarinen), 29, on asettanut itselleen uusia treenitavoitteita, näin helteisen heinäkuun kunniaksi. Fitness-ohjaajana meritoitunut Pia raportoi Instagramissa ryhtyvänsä jälleen tositoimiin. Tiedonantoa siivittää seksikäs alusvaatekuva!

Kaunotar kehottaa seuraajiaan asettamaan itselleen järkeviä ja täsmällisiä tavotteita, jotka on mahdollista saavuttaa tietyssä määräajassa. Pia itse aikoo keskittyä vahvistamaan jalkojen voimaa kyykkäämällä.

Vapaasti suomennetuna, Pian tavoite on tehdä takakyykkyjä viiden sarjoina noin 57 kilon painoilla, 6 viikon aikana. Hän mainitsee haluavansa pystyä kyykkäämään enemmän kuin mitä ilmoittaa painavansa eli noin 53 kiloa. 

Lue myös: "Kesä on täällä!" Luonnonkaunis Pia Lamberg toivottaa kesän tervetulleeksi - katso hätkähdyttävä bikinikuva!

Lue myös: Pyllyvau! Pia Lambergin pepputreeni pikkuruisissa bikineissä sai some-seuraajat haukkomaan henkeään: "Niin kuumaa, uskomatonta" - katso videot!

Pia kertoo myös, ettei ole tehnyt takakyykkyjä moneen kuukauteen, ja kahden sarjana hän on joskus saanut nostettua mainitut 57 kiloa. Tällä viikolla hän on aloittanut taas treenauksen, tosin 5 x 5 sarjana ja 34 kilon painoina.

Lue myös: Herranjestas! Pia Lamberg puki koronaeristyksessä ahtaan näköiset bikinit:”Mihin matkustaisin seuraavaksi?"

Pia Lamberg valittiin Miss Suomeksi 2011, mutta luopui kohun takia kruunustaan, jolloin ensimmäisestä perintöprinsessasta Sara Siepistä tuli valtakunnan hallitseva kaunotar.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »