Kyllä, luit oikein: kohukaunotar Cheyenne Järvinen irtisanoitui vakituisesta työpaikasta somen vuoksi!

Uutiset | 22.02.2018 18:44

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen kertoi viime vuonna menneensä kaupan kassalle töihin, jotta hän pystyisi maksamaan kerääntyneet pikavippinsä.

TAUSTAA: Cheyenne Järvisen pikavippihelvetti - 18 000 euroa lainaa lähes 10 firmaan: Nyt säästän joka kuukausi 500-1000 euroa!

Noin vuoden ajan Cheyenne on aktiivisesti rakentanut omaa YouTube-kanavaansa, johon hän aikoo muiden sosiaalisten median kanavien rinnalla keskittyä tulevaisuudessa täysipäiväisesti.

- Olen onnistunut rakentamaan sosiaalisen mediaan jotain, millä tienaan enemmän kuin kaupan kassalla. Minulla on järjetön intohimo sosiaalista mediaa, markkinointia ja viestintää kohtaan. Unelmani on joku päivä tehdä somesta urani, ei vain oman sosiaalisen mediani ympärille, vaan että voisin auttaa muita. Toimia sellaisena some-konsulttina, tehdä vaikka markkinointisuunnitelmia muille.  

Cheyenne painottaa, ettei hänen työssään kaupan kassalla ollut mitään vikaa. Yksinkertaistettuna Cheyenne ajattelee, että 16 tuntia kaupan kassalla hän voi käyttää opiskeluun sekä sosiaalisen median ekspertiksi treenaamiseen.

- Pidin kassatyöstä kovasti, olin siinä hyvä ja tykkään asiakaspalvelusta.  


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!