Sami Hedberg ja Saija Tuupanen edustivat yhdessä.

”Emme ole keskustelleet kihloista!” Sami Hedbergin ja Saija Tuupasen suhde etenee luontevasti: ”Lastenhankinta oma juttunsa!”

28.02.2020 11:04

Koomikko Sami Hedberg, 38, saapui tähdittämänsä Se mieletön remppa -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan laulajapuolisonsa Saija Tuupasen, 37, kanssa. Umpirakastunut pariskunta on lomaillut yhdessä niin Lontoossa, Malediiveilla kuin Espanjassa.

– Olemme kovia matkustelemaan. Nyt on kuitenkin paluu arkeen, sillä Saijalla alkaa keikat ja minulla kiertue maaliskuussa. Viime vuonna Saija teki minua enemmän keikkoja, mutta katsotaan, miten tänä vuonna.

Lue myös: Salattu avoliitto paljastui! Sami Hedberg ja Saija Tuupanen muuttivat yhteen!

Pari on asunut viime kesästä lähtien avoliitossa Helsingissä, mutta vielä ei ole Samin mukaan kihlojen aika.

– Suhteemme on edennyt luontevasti eteenpäin, joten uskon, että kaikella on tarkoituksensa myös tulevaisuudessa. Emme ole keskustelleet kihloista.

Sami on merkannut Saijan kanssa kalenteriin yhteisiä lomia. – Meille kummallekin on tulossa kiireinen vuosi, mutta pyrimme löytämään yhteistä aikaa. Lomilla tykkäämme reissata ulkomailla.
Sami on merkannut Saijan kanssa kalenteriin yhteisiä lomia. – Meille kummallekin on tulossa kiireinen vuosi, mutta pyrimme löytämään yhteistä aikaa. Lomilla tykkäämme reissata ulkomailla.

 

Lue myös: 60 neliön lemmenpesä! Sami Hedberg ja Saija Tuupanen muuttivat Helsingin ökyalueelle!

Myöskään lastenhankinta ei ole muutama vuosi sitten Ugandasta kummilapsen hankkineen Samin mukaan poissuljettu vaihtoehto.

– En ole koskaan sanonut, etten haluaisi lapsia. Se on kuitenkin oma juttunsa, jos sellainen vaihe elämässä tulee vastaan, Sami toppuuttelee.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!