Uutiset
Katso kuvat!

Kuvat! Tässä on VilleGallesta eronneen Veronica Verhon sinkkuyksiö – kaunottaren auto parkissa kodin edessä!

15.01.2020 06:43

Viime viikolla paljastui, että Tanssii tähtien kanssa -kisasta ja Selviytyjistä tutun tubettajatähden Veronica Verhon, 23, ja JVG-räppäri VilleGallen, 32, parisuhde on päättynyt todelliseen yllätyseroon.

Lue lisää: Sokkiero! Unelmapari Veronica Verho ja VilleGalle päättivät suhteensa!

Seiskan tietojen mukaan rakastavaiset olivat löytäneet liki 150-neliöisen unelma-asunnon, johon he olivat aikeissa muuttaa yhdessä.

Avoliitto ei kuitenkaan koskaan toteutunut, vaan Veronica muutti yllättäen Helsingin Alppiharjun-kodistaan 42 neliön vuokrayksiöön.

Valtavan unelmakodin sijaan Veronica muutti yksin 42 neliön yksiöön Helsingissä. Osoitetieto on päivittynyt marraskuussa.
Valtavan unelmakodin sijaan Veronica muutti yksin 42 neliön yksiöön Helsingissä. Osoitetieto on päivittynyt marraskuussa.

 

Lue myös: 150-neliön unelmakoti jäi! VilleGallesta eronnut Veronica Verho muutti vuokrayksiöön!

VilleGalle laittoi samoihin aikoihin asumiskuvionsa uusiksi, sillä hän myi Helsingin Hakaniemessä sijainneen 65-neliöisen kaksionsa. Räppäri muutti yksin unelma-asuntoon, johon myös Veronican oli alun perin pitänyt muuttaa.

Lue myös: Veronica Verhosta eronnut VilleGalle laittoi asumiskuvionsa uusiksi – muutti 150-neliön unelmakämppään!

VilleGalle kehui onneaan

VilleGallen ja Veronican suhde kesti kaksi vuotta. Joulukuussa 2017 VilleGalle möläytti JVG-kollegansa Jare Brandin Instagram-videossa seurustelevansa Mariieveronica-nimellä tubettavan Veronican kanssa.

Pian tämän jälkeen kaksikko nähtiin hempeilemässä avoimesti Helsingissä PME Blockparty -bileiden vip-alueella.

Seiska julkaisi kaksikosta ensimmäiset yhteiskuvat, kun VilleGalle oli saattamassa Veronicaa Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin.

Veronica on ollut jo viikkoja Aasiassa. Hänen sporttinen Audinsa on pysäköitynä uuden kodin eteen.
Veronica on ollut jo viikkoja Aasiassa. Hänen sporttinen Audinsa on pysäköitynä uuden kodin eteen.

 

Lue myös: Krapulajuomia Balilla! Veronica Verho pakeni eroa Aasiaan!

VilleGalle on aikaisemmin ollut vaitonainen naisasioistaan julkisuudessa, mutta huhtikuussa hän antoi harvinaisen haastattelun Elle-lehdelle Veronicasta.

Ei mulla ole enää tarvetta lähteä lauantain keikan jälkeen alakerran baariin juomaan kaljaa, vaan tulen mielelläni kotiin. Olin muutaman vuoden sinkkuna, ja tämä suhde on rauhoittanut mua paljon. Tässä parisuhteessa ei tule pahemmin riitaa, räppäri kehui nykyistä ex-rakastaan Veronicaa.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkko
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!