fbq
Uutiset
10.01.2020 08:22
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Veronica Verho muutti sinkkuyksiöön.
150 neliön unelmakoti jäi! VilleGallesta eronnut Veronica Verho muutti vuokrayksiöön!
Uutiset
10.01.2020 08:22
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Torstaina ilmestynyt Seiska kertoi, että Tanssii tähtien kanssa -kisasta ja Selviytyjistä tutun tubettajatähden Veronica Verhon, 23, ja JVG-räppäri VilleGallen, 32, parisuhde on päättynyt todelliseen yllätyseroon.

Rakastavaisten suhde vaikutti vielä lokakuussa olevan varsin vakaalla pohjalla, sillä VilleGalle kävi toistuvasti kannustamassa Veronicaa suorissa TTK-lähetyksissä. Veronica vahvisti lokakuun lopussa Seiskalle kaiken olevan VilleGallen kanssa hyvin.

– On todella tärkeää, että kotona on ihminen, joka ymmärtää myös epävarmuuteni, Veronica hehkutti räppäriä Seiskalle.

VilleGalle kertoi olevansa Veronican kanssa onnellinen, mutta suhde päättyi yllättäen.
VilleGalle kertoi olevansa Veronican kanssa onnellinen, mutta suhde päättyi yllättäen.

 

Lue myös: TTK-tähti Veronica Verho saa tukea VilleGallelta: Rakkaani ymmärtää epävarmuuteni!

Marrasdraama iski

Marraskuun alussa parin välillä sitten tapahtui jotain dramaattista. Seiskan tietojen mukaan rakastavaiset olivat löytäneet liki 150-neliöisen unelma-asunnon, johon he olivat aikeissa muuttaa yhdessä.

Avoliitto ei kuitenkaan koskaan toteutunut, vaan Veronica muutti yllättäen Helsingin Alppiharjun-kodistaan 42 neliön vuokrayksiöön.

VilleGalle kehui onneaan

VilleGallen ja Veronican suhde kesti kaksi vuotta. Joulukuussa 2017 VilleGalle möläytti JVG-kollegansa Jare Brandin Instagram-videossa seurustelevansa Mariieveronica-nimellä tubettavan Veronican kanssa.

VilleGalle on aikaisemmin ollut vaitonainen naisasioistaan julkisuudessa, mutta huhtikuussa hän antoi harvinaisen haastattelun Elle-lehdelle Veronicasta.

Ei mulla ole enää tarvetta lähteä lauantain keikan jälkeen alakerran baariin juomaan kaljaa, vaan tulen mielelläni kotiin. Olin muutaman vuoden sinkkuna, ja tämä suhde on rauhoittanut mua paljon. Tässä parisuhteessa ei tule pahemmin riitaa, räppäri kehui nykyistä ex-rakastaan Veronicaa.

Katso kuva Veronican uudesta kodista tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »