Chhek auto herätti tunteita Töölössä.

Kuvat Seiskassa! Härskisti pysäköity Cheekin Audi jumitti tuntikausia remonttia – räppärin kuvankaunis rakas siirsi auton!

08.04.2020 08:44

Tarkkasilmäiset Seiskan lukijat soittivat varhain viime viikon maanantaiaamuna toimitukseemme: Helsingin Etu-Töölössä oli menetetty hermot väärin pysäköityyn Audiin. Mielenkiintoiseksi asian teki se, että Audin rekisterinumeron perusteella auton omisti räppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen!

Lue myös: Käry kävi! Cheek poltti tupakkaa ja pysäköi jalkakäytävälle – kuva!

Seiskan paparazzi hurautti vauhdilla Töölöön. Siellä selvisi, että Jaren naapuritalon kattoremontti takkusi, koska työmaalle tilattua nosturiautoa ei saatu sille varatulle parkkipaikalle. Jaren Audi A1 Sportback -menopeli seisoi kahden aidan välissä, jotka oli laitettu paikalle jo edellisviikolla.

Lue myös: Lempi roihuaa! Tässä on Cheekin kesyttänyt kaunotar – ensimmäiset yhteiskuvat!

Tunnelma rakennustyömaalla oli turhautunut, kunnes tuli tieto, että Jaren taloyhtiön edustaja yrittää saada räppäriä kiinni.

Puolenpäivän aikaan alkoi tapahtua. Jaren kuvankaunis tyttöystävä tupsahti kadulle räppärin Otus-koiran kanssa. Harmistuneen näköinen neitokainen käveli autolle ja siirsi sen luvalliselle parkkipaikalle.

Katso kuvat ja lue lisää Seiska Klubista!

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!