fbq
Uutiset
06.07.2020 06:04
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Lukijan kuva, Seiskan arkisto ja MTV
Renny Harlin ja Karoliina Roos
Kuvat! Renny Harlin veneili Karoliina-rakkaansa kanssa: ohjaaja kiinnostui laiturilla istuneista kaunottarista – ”Oli flirtti päällä!”
Uutiset
06.07.2020 06:04
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Lukijan kuva, Seiskan arkisto ja MTV

Haminan Tervasaaressa nähtiin toissa perjantaina hauska episodi, kun elokuvaohjaaja Renny Harlin, 61, veneili tankkaamaan mattolaiturille.

Renny ei suinkaan ollut yksin, vaan veneessä piilotteli lonkerotölkin kanssa Rennyn salarakas, Nanna Karalahden sisko Karoliina Roos, 33.

Lue myös: Raju kolmiodraama! Renny Harlin rikkoi Nanna Karalahden Karoliina-siskon avioliiton – petetty aviomies murtui!

Seiska kertoi ennen juhannusta Karoliinan vain seitsemän kuukautta kestäneen avioliiton hajonneen, kun Renny otti häneen yhteyttä.

Renny toi näyttävän veneensä tankille Haminaan ilta-auringon viime kajossa.
Renny toi näyttävän veneensä tankille Haminaan ilta-auringon viime kajossa.

Viihtyi mattolaiturilla

Pariskunnan veneilyviikonloppu oli alkanut hankalana, sillä Renny kertoili veneen rikkoutuneen, ja ohjaaja oli joutunut tilaamaan paikalle korjaajan.

Tervasaareen saapuessaan Renny nousi rempseästi veneestä ja puhua pälpätti laiturilla iltaa istuneiden kaunotarten kanssa.

Lue myös: Näin kohuromanssi sai alkunsa! Renny Harlin lähestyi naimisissa olevaa Karoliina Roosia somessa!

Leffaohjaaja kehui naisten ulkonäköä ja jutteli muutenkin niitä näitä.

– Renny viihtyi seurassamme puolisen tuntia ja oli selvästi flirtti päällä. Siksiköhän Karoliina mökötti, laiturikahvilan terassilta tuumaillaan.

Lonkerotölkki kädessä laiturilla käveleskellyt Karoliina piti hajurakoa Renny-rakkaaseensa.
Lonkerotölkki kädessä laiturilla käveleskellyt Karoliina piti hajurakoa Renny-rakkaaseensa.

Matalaa profiilia

Karoliinakin nousi lopulta veneestä lonkeronsa kanssa, mutta ei osallistunut Rennyn ja naisten huulenheittoon.

– Pariskunta piti selvästi matalaa profiilia, mutta jossain vaiheessa he supisivat keskenään ja ottivat läheisempääkin kontaktia, Mattolaiturilta kerrotaan Seiskalle.

Renny Harlin viihtyy tulevat viikot visusti Suomessa, sillä Luokka- kokous 3 -elokuvan kuvaukset alkoivat viime viikon keskiviikkona.
Renny Harlin viihtyy tulevat viikot visusti Suomessa, sillä Luokka- kokous 3 -elokuvan kuvaukset alkoivat toissa viikon keskiviikkona.

Lue myös: Kaunotar kolmiodraaman keskellä! Tällainen on Renny Harlinin iskemä tv-kasvo Karoliina Roos: ihastui nuorena Nanna-siskon exiin - vetäytyi mallikisan järjestämisestä!

Karoliinan ja Rennyn suhteesta on huhuttu pitkin kesää, ja pari on nähty yhdessä lukuisia kertoja aiemminkin. Seiskan tietojen mukaan Karoliina on kuitenkin edelleen deittipalvelu Tinderissä, joten kenties molemmilla on edelleen haku päällä.

Seiska tavoitti nauravaisen Karoliinan, joka ei halunnut kommentoida veneilyretkeään eikä ylipäätään mitään suhteestaan Rennyyn.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »