Katso kuvat!

Kuvat: Renny Harlin biletti ökyjahdilla vähäpukeisten kaunottarien ja julkkisohjaajan kanssa - paljasta pintaa ja lonkeroa!

Uutiset | 15.06.2020 14:50

Hollywoodissa ohjaajana mainetta niittänyt, tulevan Luokkakokous 3 -elokuvan ohjaava Renny Harlin, 61, vietti ystäviensä kanssa merellisen viikonlopun (13.6.-14.6.) kauniissa saaristolaismaisemissa Etelä-Suomessa.

Mukana oli myös aiemmat Luokkakokous-elokuvat ohjannut Taneli Mustonen, jonka lonkerotölkki oli näkyvästi esillä Rennyn Instagramissa julkaisemassa yhteispotretissa.

Seiska paljasti viime torstaina rajun kolmiodraamatilanteen, jossa Harlin rikkoi hyvinvointivalmentaja Karoliina Roosin (o.s. Koivisto) ja hänen Patrick-miehensä avioliiton.

Lue lisää: Näin kohuromanssi sai alkunsa! Renny Harlin lähestyi naimisissa olevaa Karoliina Roosia somessa!

Renny ei näyttänyt olevan kohupaljastuksesta moksiskaan, vaan nauttikin Suomen helteistä lauantaina kauniissa ja vähäpukeisessa naisseurassa Poker Face -jahdilla Porvoon ja Kotkan liepeillä.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thankful.

A post shared by Renny Harlin (@rennyharlin) on

 

Sunnuntaina puolestaan Renny julkaisi somekanavissaan videon, jossa hän nauttii merituulesta Sunseeker Camargue 51 -veneellä.

- “Every day is a new day. It is better to be lucky. But I would rather be exact. Then when luck comes you are ready.”
Ernest Hemingway, The Old Man and the Sea
, mies ruonoili postauksessaan.

Lue myös: Kaunotar kolmiodraaman keskellä! Tällainen on Renny Harlinin iskemä tv-kasvo Karoliina Roos: ihastui nuorena Nanna-siskon exiin - vetäytyi mallikisan järjestämisestä!

 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!