fbq
Uutiset
15.04.2020 11:48
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö, Seiskan toimitus, All over press
continental
Kuvat! Maskikaupoilla äkkirikastunut Onni Sarmaste osti heti rahat saatuaan puolen millin Bentleyn ja öky-Porschen!
Uutiset
15.04.2020 11:48
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö, Seiskan toimitus, All over press

Huoltovarmuuskeskuksen kohutut maskikaupat kohujulkkis Tiina Jylhän ja pikavippiliikemies Onni Sarmasteen kanssa ovat olleet viime päivien kuuma puheenaihe. Virolainen pankki jäädytti Jylhälle maksetut rahat, mutta Sarmasteen LDN Legal Partners -yrityksen tilille kilahti huhtikuun alussa 4,98 miljoonaa euroa. 

Seiskan saamien tietojen mukaan maskikaupoillaan valtakunnalliseksi puheenaiheeksi noussut Onni Sarmaste on ollut rahat saatuaan ns. polleeta poikaa. Lähipiirin mukaan liikemies ei ole mitenkään ainakaan peitellyt sitä, että hänestä tuli miljonääri yhdessä yössä. 

wetttt

Luksusauto alle

- Onni osti heti rahat saatuaan Luxury Collection -autokaupasta Betley Continental -auton (kuvassa ylhäällä), joka maksoi lähes 500 000 euroa. Lisäksi Onni osti myös Porschen, useat eri lähteet kertovat Seiskalle. 

Onni

Onni Sarmaste vaurastui äkisti maskikaupoillaan. Kuva: Facebook. 

Naapurit näkivät

Helsingin Lehtisaaresta kerrotaan, että Sarmasteen ökyautot olivat vielä huhtikuun alussa parkissa hänen asuntonsa edessä. 

- Viime viikon alussa Sarmaste siirsi autonsa pois asunnoltaan, koska joku heitti kiven hänen ikkunastaan sisään, naapurustosta kerrotaan.

Seiskan tietojen mukaan Sarmaste on hehkuttanut sosiaalisessa mediassa lähipiirilleen ökyautokauppojaan. 

- Onni kehui autojaan ja tuumasi vain, että ”karavaani kulkee ja koirat haukkuu”, Seiskalle hekotellaan. 

Autoliike kommentoi

Luxury Collection -autokaupan sivuilla oli vielä pari viikkoa sitten myynnissä musta Bentley Continental, joka maksoi lähes puoli miljoonaa. Nyt auto on poistunut sieltä, ja lähipiiri vahvistaa auton olevan nyt Sarmasteen omistuksessa.

Seiska tavoitti Luxury Collection -autotalon johtaja Esa Schroderuksen, joka kertoi, että maalis-huhtikuussa oli myyty ”parikin Bentley Continentalia”. Nyt kyseisiä autoja ei ole enää saatavilla. 

- En voi paljastaa asiakkaiden henkilöllisyyttä, Schroderus linjasi.

Riita

Oman osansa tapaukseen antaa yrittäjien välinen kärhämä, jonka tarkoista koukeroista ulkopuolisilla ei ole tietoa. Onnin mukaan liikekumppani olisi usuttanut rahariidan päätteeki pahamaineisia jengiläisiä hänen talolleen. Ikkunasta heitettiin sisään kivi.

Toinen osapuoli, eli Tiina Jylhä on kiistänyt väitteet. Joka tapauksessa Onnin talolla käynyt Seiskan paparazzi huomasi rikotun ikkunan. Sen on hyvinkin voinut särkeä heitetty kivi.

Onni Sarmaste ei ole toistaiseksi antanut kommenttia Seiskalle. 

aeyr

Rikolliset heittivät Onni Sarmasteen keittiön ikkunasta kiven sisään pääsiäisviikolla.