fbqKuva lantakärryjen kanssa ahertavasta laulajatähdestä! Aki Samuli tunnustautuu erilaiseksi tangonkuninkaalliseksi – ”Olen etsinyt pitkään itseäni!” | Seiska
Katso kuva!
Aki Samuli omistaa maatilan.

Kuva lantakärryjen kanssa ahertavasta laulajatähdestä! Aki Samuli tunnustautuu erilaiseksi tangonkuninkaalliseksi – ”Olen etsinyt pitkään itseäni!”

Uutiset | 23.09.2019 16:03

Tangokuningas Aki Samuli, 37, osti maatilan syntymäpäivänään viime kesäkuussa.

Tilalla on sataneliöinen yksikerroksinen hirsitalo. Talo on remontin tarpeessa, mutta Aki on kunnostanut vasta vessaa. Eläinten hyvinvointi on ollut asialistalla ensimmäisenä.

Lue myös: ”En kadu sekuntiakaan!” Tangokuningas Aki Samulilla mullistusten vuosi!

Kuninkaan valtakunnassa taapertaa ja ääntelee jo 24 eläintä, jotka kaikki on nimetty hauskasti tangokuninkaallisten mukaan. On kukot Marko ja Jukka, pässit Kyösti ja Saska, lampaita kuten Taina, Tiina ja Heidi, kissat Saana ja Aino, suomenhevoset Kauko ja Susanna sekä iso joukko kanoja: Kaija, Saija, Eija, Mervi, Erika, Marita, Arja, Johanna ja Maria.

–Tämä on hyvää vastapainoa artistin bling-bling-elämälle, lantakärryä työntävä kuningas tuumaa.
– Tämä on hyvää vastapainoa artistin bling-bling-elämälle, lantakärryä työntävä kuningas tuumaa.

 

Lue myös: ”Hommahan lähti heti lapsesta!” Tangokuningas Aki Samuli nimesi maatilansa eläimet kollegoidensa mukaan!

Kukoista kaikki alkoi

Aki Samulin eläinvillitys alkoi, kun tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen kertoivat, että heidän mukaansa nimetyt kukot olivat päätymässä pataan. Aki riensi apuun ja pelasti kiekujat, jotka nyt pitävät jöötä kanalassa.

– Jukka on tuo paksumpi, Aki osoittaa virnuillen.

– Pitihän kukoille kanoja saada, joten hain Askolasta kymmenen kanaa. Sitten muutkin eläimet jotenkin vaan vyöryivät tänne. Rakastan eläimiä, ja minusta tuntuu, että nyt olen löytänyt oman elementtini, Aki sanoo.

– Olen etsinyt pitkään itseäni. Ehkä fanitkaan eivät ole aina tienneet, kuka olen. Olen aina ollut vähän erilainen tangokuningas, on tatuointeja ja nyt oma maatilakin.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!