Kuva! Kuumat realitytähdet herättivät huomiota Helsingin terassilla - TIS-Karim, Sanel ja EOTB-Nori bongattiin Löylyssä: "monet tytöt vilkuili kolmikkoa!"

Uutiset | 06.06.2020 21:03

Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi 4.6 Temptation Island Suomen Sanelin ja Karimin sekä Ex on the Beachistä tutun Norin terassilla Helsingin Löylyssä.

- Kolmikko jutteli siitä, että nyt on ”kaikki reality-tähdet kasassa”, Seiskalle paljastetaan.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Ylimielinen hurmuri Sanel ärsyttää Emppua ja Mattua: Miksi ton ainoan hyvännäköisen pitää olla tuollainen taliaivo!

Reality-miesporukka tutustuivat toisiinsa luultavasti Youtuben kautta. Norilla on oma Youtube-kanava, jonka videoilla hän on viime aikoina haastatellut Karimia ja Sanelia.

- Juuri eronnut Karim näytti nauttivan julkisuuden tuoneesta huomiosta - monet tytöt nimittäin vilkuili kolmikkoa, Seiskalle kerrotaan.

TIS-Karim ja Sanel sekä Nori
Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi kolmikon Löylyn terassilla Helsingissä.

Tuore ero

Karim on tuttu Temptation Island Suomen kuudennelta ja seitsemänneltä kaudelta. Hän onnistui kuudennella kaudella viettelemään varatun Joskun, ja he osallistuivat seitsemännelle kaudelle pariskuntana.

Lue myös: Temptation Island Suomessa rakastuneet Josku ja Karim muuttivat yhteen ja ottivat parisuhdetatuoinnit: "Sormus on jo ostettu!"

Toki reissu ei päättynyt kovinkaan hyvin, sillä Karim ja Josku lähtivät viettelysten saarelta heti ensimmäisen iltanuotion jälkeen. Pari vakuutteli myöhemmin TIS Extra -ohjelmassa, että he yrittävät saada suhteensa toimimaan, vaikka draamaa oli ollut paljon.

Lue lisää: Ei voi olla totta! Josku ja Karim palaavat Temptation Island Suomeen pariskuntana!

Huhtikuussa pari puolestaan ilmoitti somessa ottavansa suhteessaan aikalisän, ja Karim ilmoitti toukokuun lopussa, että hän ja Josku ovat lopullisesti eronneet. 

Lue lisää: Dramaattiselle suhteelle sokkiloppu: Temptation Island Suomen Josku ja Karim erosivat - yllättävä ilmoitus somessa!

Kavereita somessa

Karim julkaisi myös 5.6 kuvan Löylystä Instagramissaan. Myös EOTB-Niko oli ilmeisesti ollut paikalla illan alussa. Nori ja Niko ystävystyivät EOTB-kuvausten aikana, ja ovat hengailleet yhdessä tiiviisti kevään aikana.

Lue myös: Ex on the Beach Suomi: Ainoastaan Nori tunnistaa rannalle saapuneen Jaakon - Naiset hämmentyvät: "Onko Nori oikeasti homo?!"

- Mitä opin näistä äijistä eilen? Sanel ei omista kuntosalia! Niko panee päivittäin ja Nori on mun nro 1 fanboy! Oli huikee päivä kyl näiden miesten kanssa, Karim kirjoitti julkaisuun.

Lue myös: Ex on the Beach Suomen panomies-Niko pelaa saaren kaunottaria kuin pelinappuloita!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💎KARIM💎 (@kkartsuuu) on

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Lukijan kuva, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!