fbq
Uutiset
10.10.2019 07:48
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto
Erika Helin viihtyy alasti.
Kuumat rantakuvat Seiskassa! Alasti viihtyvä Erika Helin haaveili vuosia pääsystä Playboy-lehteen: ”Vartaloni on tehty rohkeita kuvia varten!”
Uutiset
10.10.2019 07:48
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto

Miss Suomi 2018 -finalistina julkisuuteen ponnahtanut Erika Helin, 25, päätti jättää misseilyn taakseen, kun suostui loppukesästä Portugalin Playboy-lehden rohkeisiin alastonkuviin. Kuvat julkaistaan marraskuun numerossa.

– Kuviin suostuminen tuntui luonnolliselta, sillä koen vartaloni olevan tehty rohkeita kuvia varten. Olen haaveillut lehdessä poseeraamisesta jo vuosia, mutta haave sai odottaa sen aikaan, kun osallistuin missikilpailuihin, Erika kertoo.

Lue myös: Hot! Playboy-kuvaaja julkaisi ensimmäisen otoksen missikaunotar Erika Helinistä - nyt ei todellakaan peitellä mitään!

Hän ei voi enää osallistua kauneuskilpailuihin Suomessa tai maailmalla, koska useimpien kisojen ehtona on, että kilpailija ei saa olla poseerannut alastonkuvissa.

Alastomuus ei ole koskaan ollut Erikalle ongelma.

– Viihdyn nakuna! Voisin tässä ravintolan terassillakin olla yläosattomissa, mutta siitä saattaisi tulla sanomista, kaunotar kertoo Seiskalle Turkin lämmössä.

Katso Erikan kuumat kuvat Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »