Hyppää pääsisältöön
erika helin

Hot! Playboy-kuvaaja julkaisi ensimmäisen otoksen missikaunotar Erika Helinistä - nyt ei todellakaan peitellä mitään!

Seiska uutisoi viime viikolla, että Miss Suomi 2018 -kilpailusta julkisuuteen noussut Erika Helin tulevan syksyn aikana Portugalin Playboy-lehdessä. Erika julkaisi Instagram-tilillään kaksi valokuvaa, joissa hän poseeraa täysin alasti. Toinen valokuvista poistettiin nopeasti, sillä se rikkoi yhteisöpalvelun sääntöjä. 

Oho, missikaunotar Erika Helin poseeraa alasti Playboy-lehdelle! Katso rohkeat kuvat - toinen poistettiin jo Instagramista!

Nyt Playboyn valokuvaaja Bernando Coelho on julkaissut omalla Instagram-tilillään otoksen, jossa Erika nähdään rohkeampana kuin koskaan. Naisella kun on yllään vain ja ainoastaan valkoiset pitsaliivit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bom dia #work #canon #playboyportugal #lisbon #finland #portugal

Henkilön Bernardo Coelho (@bernardocoelho) jakama julkaisu

- Ensimmäisenä kuvauspäivänä kuvasimme katamaraanilla ja toisena studiolla. Kuvat ilmestyvät joko loka- tai marraskuun lehdessä, Erika kertoi Seiskalle viime viikolla. Erika ei suinkaan ole ensimmäinen suomalaiskaunotar, jokon ikuistettu Portugalin Playboy-lehteen. Esimerkiksi Miss Helsinki -kilpailusta tuttu Jessica Ruokola nähdään lehdessä pian toistamiseen. Moni muistaa myös Playboy-äidiksi tituuleratun Susanna Tannin

Muistatko vielä yksisarvishoitajanakin siipiään kokeilleen Playboy-äidin? Tältä Susanna Tanni näyttää nykyään - katso seksiä tihkuvat kuvat!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
pasi murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!