Katso kuvat!
Tinze

Kuuma Tinze saa vedenkin kuplimaan – tulisilla twerkkaustaidoilla treenatut kankut altaan reunalla: katso kylpykuva

Uutiset | 02.02.2021 19:31

Twerkkauksen kuningattaren Tia-Maria ”Tinze” Sokan tulisen kuumat kankut ovat tuttu näky kaunottaren kuvissa sosiaalisessa mediassa. 

Tinzen tuoreessa Instagram-päivityksessä on kaksi upeaa otosta, joissa kaunotar poseeraa porealtaassa yksiosaisessa uimapuvussa. Julkaisun kuvat on otettu tanssijan selän puolelta, että niissä näkyy twerkkaajan pyöreiksi treenatut pakarat hyvin paljaina. 

Lue myös: Pärjäisitkö tässä petipuuhassa? Twerk-kaunotar Tinze haastaa kiivaaseen kamppailuun superseksikkäänä: ”Kuka haluaa osallistua?” 

Kaunotar istuu otoksissa altaan reunalla niin, että hänen jalkansa ovat melkein kokonaan veteen upotettuina. Altaan vedenpinta näyttää kuvissa väreilevän tiuhaan tahtiin, mikä mahtaa johtua lämpimän veden pintaan nousevista ilmakuplista. 

Veden on oltava ainakin jollain tapaa lämmitettyä, sillä Tinzen uima-asu ei hirveästi kaunotarta lämmitä lumisissa maisemissa. Tinzen kuvaan on merkattu, että se olisi otettu Lapista Ylläksen alueella, ja taustalla näkyvistä lumikinoksista päätellen se on hyvinkin mahdollista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Lue myös: Twerkkaava kaunotar Tinze yläosattomissa! Tanssijan kutsuva tuijotus vetää puoleensa - katso kaunis kylpykuva 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Lue myös: Tällä tanssilla nostattaisi käärmeen kolostaan! Twerk-kaunotar Tinzen lanneliikkeet eroottisissa alusvaatteissa lumoavat – katso video, jos uskallat 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!