Katso kuvat!
tiamariasokka

Pärjäisitkö tässä petipuuhassa? Twerk-kaunotar Tinze haastaa kiivaaseen kamppailuun superseksikkäänä: ”Kuka haluaa osallistua?”

Hotnow | 26.01.2021 19:32

Twerkkauksen kuningatar Tia-Maria ”Tinze” Sokka piehtaroi vällyjen välissä leveästi hymyillen. 

Tanssijakaunotar julkaisi Instagram-tilillään tulikuuman kuvasarjan, jossa hän leikkii sängyllä vitivalkoisissa alusvaatteissa.

- Tyynysota minua vastaan, kuka haluaa osallistua? Tinze kysyy kuvatekstissään englanniksi. 

Tiivis taistelu tyynyillä näyttäisi olevan vauhdikasta, mikäli Tinzen kuvasarjaan on uskomista. Punapäisen tanssijan otoksissa on sen verran menoa ja meininkiä, että hilpeä kaunotar olisi varmasti kova vastus ehdottamassaan petipuuhassa. 

Lue myös:  Twerkkaava kaunotar Tinze yläosattomissa! Tanssijan kutsuva tuijotus vetää puoleensa - katso kaunis kylpykuva 

Tinzen hurmaava hymy on kuuden kuvan päivityksessä kuitenkin niin valloittava, että se on viedä huomion kaunottaren paljastavasta asusta. Kaunottaren asuvalinta on lumoava, ja se korostaa treenatun tanssijan kaunista kroppaa entisestään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Lue myös: Twerk-kaunotar Tia-Maria Sokka pyyhkäisee pyllyllään valonnopeudella Tinderin uusiin ulottuvuuksiin - tajunnanräjäyttävät kuvat ja videot! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Lue myös: Tällä tanssilla nostattaisi käärmeen kolostaan! Twerk-kaunotar Tinzen lanneliikkeet eroottisissa alusvaatteissa lumoavat – katso video, jos uskallat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!