fbqKuolemaa odottava Janita Lukkarinen laihtui valtavasti ja teki yllätyspaluun someen - avautuu saattohoidostaan ja karusta nettikiusaamisesta: "He eivät jätä perhettäni rauhaan!" | Seiska
Katso kuva!
Janita Lukkarinen

Kuolemaa odottava Janita Lukkarinen laihtui valtavasti ja teki yllätyspaluun someen - avautuu saattohoidostaan ja karusta nettikiusaamisesta: "He eivät jätä perhettäni rauhaan!"

Uutiset | 12.08.2020 10:41

Big Brother 2012 -ohjelmasta julkisuuteen noussut Janita Lukkarinen, 27, on päivittänyt tämänhetkiset kuulumisensa taistelussa syöpää vastaan.

Janita sairastui vakavasti aggressiiviseen syöpään kaksi vuotta sitten ja sen jälkeen hänen vointinsa on vaihdellut rajustikin. Janita päivitti tämän hetkiset kuulumisensa sosiaaliseen mediaan.

- Kuten varmasti useimmat teistä muistaa, sain alkuvuodesta tosi rankat kortisonihoidot, jotka menivät hieman överiksikin, eikä hoitoa pyynnöistäni huolimatta lopetettu, painoa kertyi lähemmäs 100 kg. Koin, etten ollut omassa kropassani ja kärsin tuosta todella paljon, kun ymmärsin tilanteen vakavuuden, tuosta alkoi todelliset terveydelliset vaivat syövän päälle, Janita kirjoittaa.

- Pääsin kotihoitoon, kun olin aivan loppu jatkuvaan kortisonin piikittelyyn suoraan suoniin ja vaadin päästä pois, koska tilanteeni ei siellä ollessa muuttunut omalla tavallaan oletetusti, eli en nukkunut pois, kuten oli ennustettu tapahtuvaksi jo vuodenvaihteessa.

Lue myös: Janita Lukkarinen julkaisi videon sairaalavuoteeltaan - kertoi terveydentilastaan: ”Lääkkeet ovat pelastukseni!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Syövän monet kasvot ✨ Kuten varmasti useimmat teistä muistaa, sain alkuvuodesta tosi rankat kortisonihoidot, jotka menivät hieman överiksikin, eikä hoitoa pyynnöistäni huolimatta lopetettu, painoa kertyi lähemmäs 💯kg. Koin etten ollut omassa kropassani ja kärsin tuosta todella paljon, kun ymmärsin tilanteen vakavuuden, tuosta alkoi todelliset terveydelliset vaivat syövän päälle. ✨ Pääsin kotihoitoon, kun olin aivan loppu jatkuvaan kortisonin piikittelyyn suoraan suoniin ja vaadin päästä pois, koska tilanteeni ei siellä ollessa muuttunut omalla tavallaan oletetusti, eli en nukkunut pois, kuten oli ennustettu tapahtuvaksi jo vuodenvaihteessa. ✨ Olen siis kotona saattohoidossa, tietenkin sairaalareissuja on kertynyt matkan varrelle, mutta mikä tärkeintä, pääsin lähemmäs lähimmäisiäni, vaikka tämä kaikki on tietenkin heille todella raskasta nähtävää, mutta mikään ei silti korvaa yhdessä vietettyä aikaa. ✨ Vietin hiljaiseloa, koska elämäni koostui oksentamisesta, nukkumisesta ja järkyttävistä kivuista, joita en halunnut jakaa, koska tuskani on aitoa🩸, se on kuin helvetti🔥, ja silti muutamat kipeät yksilöt kehtaavat vääristellä sanomisiani jatkuvasti. ”Olen saamassa vielä hoitoa, joka minut parantaisi”, isääni oli onniteltu näin, miettikää sitä sydänkipua, jota tästä aiheutui, kun ihmiset ovat niin kipeitä päästään, eivätkä jätä edes kuolemaa tekevän lapsen-tyttären-siskon perhettä rauhaan, vaan keksivät jatkuvasti uusia kipeitä valheitansa. ✨ Jokainen meistä on jonkun lapsi, vaikka et kiusaamisellasi satuttaisi kohdetta, niin sivulliset uhrit voivat kärsiä. Ja tämä on niin alhaisinta. ✨ Nyt kun olen ympäröinyt itseni vain positiivisuudella, sain tänäänkin kuulla, kuinka taistelija olen, olen selättänyt 💯sta kilosta takaisin melkein omiin mittoihin syöpää sairastaessa, kuinka taistelija olen, kun olen kävellyt saattohoitokodista jo kerran ulos, moni ei niin tee. Mä olen taistelija. 👑⚔️

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on

"Tuskani on kuin helv*tti"

Janita on parhaillaan kotona saattohoidossa.

- Olen siis kotona saattohoidossa, tietenkin sairaalareissuja on kertynyt matkan varrelle, mutta mikä tärkeintä, pääsin lähemmäs lähimmäisiäni, vaikka tämä kaikki on tietenkin heille todella raskasta nähtävää, mutta mikään ei silti korvaa yhdessä vietettyä aikaa, Janita kertoo.

Janita perusteli päivityksessään, miksi hän on pysynyt hiljaa sosiaalisessa mediassa viime kuukausina. 

- Vietin hiljaiseloa, koska elämäni koostui oksentamisesta, nukkumisesta ja järkyttävistä kivuista, joita en halunnut jakaa, koska tuskani on aitoa, se on kuin helvetti.

Janita Lukkarisen toivoton kamppailu syöpää vastaan - katso video

Lue myös: Janita Lukkarinen uhmaa sitkeästi ennustetta kuolemastaan – ”Olen tehnyt heidät naurunalaisiksi!”

"Jättäkää isäni rauhaan"

Janita pyytää ihmisiä olemaan vääristelemättä asioita, joista ei välttämättä tiedä.

- Silti muutamat kipeät yksilöt kehtaavat vääristellä sanomisiani jatkuvasti. ”Olen saamassa vielä hoitoa, joka minut parantaisi”, isääni oli onniteltu näin, miettikää sitä sydänkipua, jota tästä aiheutui, kun ihmiset ovat niin kipeitä päästään, eivätkä jätä edes kuolemaa tekevän lapsen-tyttären-siskon perhettä rauhaan, vaan keksivät jatkuvasti uusia kipeitä valheitansa.

- Jokainen meistä on jonkun lapsi, vaikka et kiusaamisellasi satuttaisi kohdetta, niin sivulliset uhrit voivat kärsiä. Ja tämä on niin alhaisinta.

Lue myös: Syöpäsairas Janita Lukkarinen pääsi huvittelemaan Linnanmäelle - sai erityiskohtelua huvipuistossa!

Janita Lukkarisen syöpä uusiutui - video

"Mä olen taistelija"

Sitkeä sissi löytää kaikesta kuitenkin myös positiivisia asioita. Janita on saanut karistettua ylimääräisiä kiloja ja painonsa putoamaan lähes entisiin mittoihin.

Nyt kun olen ympäröinyt itseni vain positiivisuudella, sain tänäänkin kuulla, kuinka taistelija olen, olen selättänyt 100:sta kilosta takaisin melkein omiin mittoihin syöpää sairastaessa, kuinka taistelija olen, kun olen kävellyt saattohoitokodista jo kerran ulos, moni ei niin tee. Mä olen taistelija, Janita tsemppaa.

Lue myös: Syöpään sairastunut tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen paljastaa: Raju syöpä sydämen päällä, yhteensä 6 kasvainta – katso video!

Janita on nähty julkisuudessa myös muun muassa ohjelmissa; Martina ja hengenpestajat, Temptation Island ja Hottikset.

Näin eloisa ja elämänhaluinen Janita oli vuonna 2012 - video

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!