Hyppää pääsisältöön
Jethro Rostedt.

Kun paparazzikuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa: kiinteistömoguli Jethro Rostedt ja hehkeä blondi käsikkäin kuutamokävelyllä – kuva!

Seiska uutisoi viime viikolla kiinteistömoguli Jethro "Jeti" Rostedtin tuoreimmista kuulumisista. Suomen kenties tunnetuin kauppamies on karistanut varsinaissuomalaisesta varrestaan roimasti kiloja.

– Painoa on lähtenyt pulleimmista ajoista 27 kiloa, ja niistä ainakin kaksi silmien alta, Jeti veisteli Seiskalle.

Samalla hän paljasti laihduttaneensa yksinkertaisesti siten, että on syönyt aiempaa vähemmän. Salilla häntä ei kuulemma sen kummemmin nähdä.

– Harrastan enemmänkin hyötyliikuntaa, enkä nykyään enää juurikaan käytä hissejä.

Lue lisää: Näin Jethro Rostedt onnistui hurjassa painonpudotuksessa – ”Se lähtee tasan siitä, mistä lihominenkin!”

Ja kuinka ollakaan, toissa lauantain vastaisena yönä hyötyliikunnasta saatiin tuorein tyylinäyte. Jeti oli näet päättänyt kävellä baarista majapaikkaansa sen sijaan, että olisi esimerkiksi tilannut taksin.

Herra Rostedtin ei kuitenkaan tarvinnut käppäillä yksinään yössä. Niin ikään tuoreimmassa Seiskassa kerrotaan, kuinka lukijamme oli bongannut yökävelyllä olleen Jetin ”huomattavan hehkeässä naisseurassa”. Tapahtumat juontavat juurensa aamuyölle 21.7. helsinkiläisen kauppakeskus Forumin edustalle.

Lue tämäkin: Aviokriisissä painiskeleva Jethro Rostedt käsikkäin blondin kanssa aamuyöllä – ”Huomattavan kaunis nainen”

– Kello taisi jo olla lähemmäs viittä aamuyöllä. Olin ystävieni kanssa siinä Manskulla (Mannerheimintiellä), kun he tulivat vastaan. Kyllähän nyt Jethron tunnistaa heti, Seiskalle kerrotaan kadulta.

– Ajattelin heti, että nyt on Jethro repäissyt!

Lukijamme mukaan kaksikon välinen kehonkieli oli "romanttinen." Ja kuten oheisesta otoksesta näkyy, Jethro ja tuntematon kaunotar kävelivät käsikkäin pitkin pääkaupungin pääkatua.

Jethro

Jethro ja hänen Henna-vaimonsa juhlivat aiemmin tänä vuonna 20-vuotishääpäiväänsä. Pariskunta avioitui vuonna 1998 silloisen oikeusministerin Kari Häkämiehen poikkeusluvalla, sillä morsian oli tuolloin vasta 17-vuotias, Jethro puolestaan 21.

Lue myös: Jethro Rostedtin 20 vuotta kestänyt avioliitto on kuilun partaalla: Miten käy luksuslukaalin?

Ennen naimisiin menoaan Jethro ja Henna olivat ehtineet olla yhdessä vain vuoden, mutta perheenlisäyksen myötä he päättivät virallistaa suhteensa. He tekivät avioituessaan myös avioehdon.

Seiska tavoitti aiheen tiimoilta myös Jetin, joka ei kuitenkaan ollut halukas kommentoimaan yöllistä kävelyretkeään kaunottaren kanssa.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan toimitus, lukijan kuva

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!