fbq
Uutiset
26.07.2018 09:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Jethro Rostedt
Aviokriisissä painiskeleva Jethro Rostedt käsi kädessä nuoren blondin kanssa Helsingissä aamuyöllä – ”Huomattavan kaunis nainen”
Uutiset
26.07.2018 09:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi kuukausi sitten tv-kasvo ja liikemies Jethro "Jeti" Rostedtin, 42, avioliiton olevan kuilun partaalla. Varsinais-Suomen käräjäoikeuden mukaan avioerohakemusta ei ole vielä jätetty, mutta Seiskan tiedon mukaan eroprosessi on edelleen käynnissä.

Seiskan saamien tietojen mukaan pari on puinut eroasiaa jo hyvän tovin.

– Eroon ei silti liity mitään draamaa, lähipiiristä on hiiskuttu aiemmin Seiskalle.

Lue myös: Jethro Rostedt ja Henna-vaimo: Avioero tulossa!

Siksi ei välttämättä ollutkaan valtaisa yllätys, mitä lukijamme bongasi viime lauantain (21.7.) vastaisena yönä Helsingin ydinkeskustassa. Kestotilaajamme äkkäsi yökävelyllä olleen Jethron ”huomattavan hehkeässä naisseurassa” kauppakeskus Forumin edessä.

– Kello taisi jo olla lähemmäs viittä aamuyöllä. Olin ystävieni kanssa siinä Manskulla (Mannerheimintiellä), kun he tulivat vastaan. Kyllähän nyt Jethron tunnistaa heti, Seiskalle kerrotaan.

Turkulainen Jethro Rostedt pyörähti vaihteeksi Helsingin yössä.
Turkulainen myyntitykki Jethro Rostedt pyörähti vaihteeksi Helsingin yössä.

 

Silminnäkijämme kertoo kiinnittäneensä huomiota myös myyntitykin seurassa olleeseen blondiin.

– Olen itsekin parikymppinen nainen, eikä Jethron seuralainen voinut olla itseäni paljoa vanhempi. Hän oli kyllä huomattavan kaunis.

Jethro ja hänen Henna-vaimonsa juhlivat aiemmin tänä vuonna 20-vuotishääpäiväänsä. Pariskunta avioitui vuonna 1998 silloisen oikeusministerin Kari Häkämiehen poikkeusluvalla, sillä morsian oli tuolloin vasta 17-vuotias, Jethro puolestaan 21.

Lue myös: Jethro Rostedtin 20 vuotta kestänyt avioliitto on kuilun partaalla: Miten käy luksuslukaalin?

Ennen naimisiin menoaan Jethro ja Henna olivat ehtineet olla yhdessä vain vuoden, mutta perheenlisäyksen myötä he päättivät virallistaa suhteensa. He tekivät avioituessaan myös avioehdon.

Katso kuva Jethron kuutamokävelystä ja lue koko juttu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!