fbq
Uutiset
26.04.2018 14:20
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Instagram
Cheerleaders
Kumpi jääkiekkojoukkue vie voiton, jos on cheerleadereihin katsominen? Tapparan ja Kärppien kuumat kissimirrit - vertailukuvat!
Uutiset
26.04.2018 14:20
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Instagram

Niin kotikatsomoissa kuin jäähalleissa vietetään parhaillaan piinaavia aikoja, kun Tapparat ja Kärpät taistelevat kultamitalista. Vaikka media keskittyykin paljolti itse jääkiekkoon ja pelaajiin, Seiska ei voi olla kiinnittämättä katsetta jäähallien portailla keimaileviin cheerleadereihin.  

Lue myös: TODELLINEN ENKELI! ONKO KURVIKAS ANNIKA PALMU, 22, SUOMEN SEKSIKKÄIN CHEERLEADER? ”TREFFIKUTSUJA ON TULLUT”

Tänään torstaina (26.4.)  käydään taas kerran taistelu, kun Kärpät kohtaavat vastustajansa Tapparan kotikaupungissa Tampereella. Menemättä sen enempää itse jääkiekkoon, Seiska päätti esitellä joukkueiden cheerleaderit.

Mitä mieltä itse olet? 

Pohjoisen voima 

Kärppien joukkuetta kannattaa ryhmä nimeltään Baby Beast Cheerdance Team. Tiimissä on heidän Facebook-sivustonsa mukaan tällä hetkellä jopa 20 tanssijaa.

Antaa kuvien puhua:

Tähdet

Tapparaa kannustamassa on puolestaan Sparkling Stars -niminen ryhmä. Tiimi koostuu noin 20 kaunottaresta. Tytöt ovat toinen toistaan säkenöivämpiä tähtiä. 

 

Sparkle on ice! ✨🍍Ihanaa keväistä viikonloppua. ☀️😚 #flexilexigirls

Henkilön SPARKLE LIKE A CHAMPION ✨🏆 (@sparklingpromotions) jakama julkaisu

Kumpi joukkueista vie sinun mielestäsi voiton, jos on cheerleadereihin katsominen? 

Lue myös: VAU, MITÄ MIMMEJÄ! KALPA JA TAPPARA TAISTELEVAT SUOMEN MESTARUUDESTA – MUTTA KUMMALLA ON KUUMEMMAT CHEERLEADERIT? KUVAT!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »