Katso videot!

Kukapa olisi uskonut? Tämä kaupunki on yksi NHL:n suosituimmista - suomalainen NHL-miljonääri hehkuttaa Seiskalle: "Parhaimpia paikkoja pelata lätkää!"

Uutiset | 31.05.2019 18:03

Suomi on jääkiekon maailmanmestari vuosimallia 2019. Puoli valtakuntaa velloo edelleen valtaisassa Mörkö-maniassa ja MM-juhlat sen kun jatkuvat.

Ei pidä silti luulla, että lätkäkausi olisi ohi - ei sinne päinkään. NHL-seurat Boston Bruins ja St. Louis Blues kalistelevat yhä sapeleita keskenään. Taistelu Stanley Cupista on pahasti kesken, otteluvoitot ovat tasan 1-1.

Mikäli jääkiekkojumalat eivät olisi pyllistäneet Nevadan autiomaan suuntaan, voisi hyvinkin olla, että Bluesin tilalla Bruinsia vastaan painisi tällä hetkellä Vegas Golden Knights.

Lue myös: Erik Haula elää NHL-unelmaansa Nevadan autiomaassa – ”Jopa harjoituksemme ovat loppuunmyytyjä!”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. KATSO MYÖS VIDEO ARTIKKELIN LOPUSTA!

Seiska tapasi Erik Haulan Golden Knightsin harjoitushallissa Las Vegasin laitakaupungilla.
Seiska tapasi Erik Haulan Golden Knightsin harjoitushallissa Las Vegasin laitakaupungilla.

"Tuntuu loistavalta"

Läntisen konferenssin suursuosikkeihin lukeutunut Golden Misfits oli jo varmuudella rymistelemässä jatkoon pudotuspeleissä, kunnes tapahtui jotakin täysin odottamatonta. Nimekäs nippu lähti kaikkien ällistykseksi laulukuoroon historiallisen dramaattisen seiskapelin jälkeen San Jose Sharksia vastaan.

Las Vegasissa ei ole silti syytä surkutella. Joukkue on erinomainen vuosiksi eteenpäin, paikalliset fanit ovat fanaattisia eikä elinympäristökään ole pelaajille lainkaan pöllömpi.

– Kyllähän tämä paikka tuntuu tosi loistavalta, Golden Knightsin Erik Haula myhäilee Seiskalle Golden Knightsin harjoitushallin edustalla.

Lue myös: ”Rahasta on kiusallista puhua!” – Erik Haula takoo miljoonia NHL-kaukalossa

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. KATSO MYÖS VIDEO ARTIKKELIN LOPUSTA!

Porilaislähhtöinen Erik kuuluu Golden Knightsin luottosotureihin.
Porilaislähtöinen Erik kuuluu Golden Knightsin luottosotureihin.

 

Golden Knights hankki Erikin pelaajaoikeudet pari vuotta sitten ns. laajennusvarauksessa tämän entiseltä työnantajalta, Minnesota Wildilta.

– Kun tulin tänne, en oikein aluksi tiennyt, mitä oikein odottaa. Nyt tästä on tullut koti ja viihdytään täällä tosi hyvin, Erik hehkuttaa.

Lue myös: Tyrmäävän kauniin Kristen-rakkaansa kanssa avioituva kiekkotähti Erik Haula paljastaa häiden yksityiskohtia – Mikael Granlund bestmaniksi!

Varsinkin paikallisten fanien täydellisen hurmoksellinen omistautuminen seuralleen on ollut yllätys, jopa pelaajille.

– Aikamoinen lätkäbuumi on käynnissä. On kyllä kiva paikka pelata!

Oheisella videolla Erik kertoo myös suhteestaan Las Vegasin kuuluisiin kasinoihin. Mikä mahtaa olla miehen suurin voittosumma?

 

Teksti:Eetu Ampuja, Las Vegas
Kuvat:Pasi Murto, Eva-Lisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!