Katso kuvat!

Kuin kaksi marjaa! Oku Luukkainen näyttää aivan Backstreet Boysin Nick Carterilta – katso nostalgiset kuvat

Uutiset | 18.01.2021 19:04

Ysärimusiikin sanansaattaja Oku Luukkainen, 35, julkaisi Instagram-tilillään ilahduttavan kuvan radiouransa alkuajoilta. 

- Ensi askeleita radiossa. Ei muuten ilmekään värähdä, kun tehdään tosissaan hommia, Oku kertoo.

Kuvassa nuorella radiojuontajalla onkin hyvin vakava ilme, kun hän pitelee mikrofonia. Oku tuijottaa otoksessa sen verran tiiviisti haastateltavaansa, että hän mahtoi keskittyä tosissaan. 

Lue myös: Yllätysuutinen! Tylysti kenkää saaneen radiojuontajan tilalle kaksi alan konkaria - Oku Luukkainen ja Tuomas Rajala aloittavat HitMixillä 

Oku näyttää kuvassa niin nuorelta, että hän voisi olla otoksessa teini-ikäinen. Radiojuontaja ei kuitenkaan paljasta, milloin nostalginen kuva on otettu. 

Kaksoisolento

Kuvassa radiojuontajalla on hyvin sopiva hiustyyli, kun ajattele Okun rakkautta 1990-luvun musiikkiin. Hänellä on tukka laitettu samalla tavalla kuin 1990-luvulla maailmaan valloittaneen Backstreet Boys -poikabändin jäsenellä Nick Carterilla, kun yhtye oli kuuluisuutensa huipulla. 

Lue myös: Oku Luukkainen ulos Radio Novalta ja suosikkiohjelmasta - radiotähti paljastaa nyt syyt sokkiuutisen taustalla: ""Valitettavasti jostain joutuu luopumaan

Kyseinen keskijakaus oli hyvin yleinen nuorten miesten keskuudessa 1990-luvun puolivälin jälkeen.  

nick carter
Nick Carter teki keskijakauksesta muodikkaan. Kuva otettu Los Angelesissa vuonna 1997. 

Ihastutti

Okun kuva herätti ihastusta hänen Instagram-seuraajissaan, ja he kommentoivat sydänkuvioisilla emojeilla päivitykseen. Toiset taas nostivat esille miehen erityisiä piirteitä, kuten hänen entisen kampauksensa. 

- Kampaus komea kuin Rautatientorin kivimiehillä.

- Kävitkö jo tuolloin salilla?

Lue myös: Sokkiuutinen radion suosikkiohjelmasta: Oku Luukkainen yhtäkkiä ulos Retroperjantai-show'sta! 

Oku onnistui kuvallaan hurmaamaan myös julkisuudesta tutun henkilön, kun laulajakaunotar Erika Vikman, 27, kommentoi julkaisua. 

- Söpö, Erika kirjoitti sydänemojien saattelemana.

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Atte Kajova, All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!