fbq
Uutiset
28.09.2018 17:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Arman Alizad
Arman Alizad avoimena uudessa podcastissa – hakeutui terapiaan tv-ohjelmansa takia: On parempi, että puhun ammattilaisen kanssa!
Uutiset
28.09.2018 17:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Palkittu tv-persoona Arman Alizad juontaa suosittua tv-ohjelmaa, jonka sisällön käsitteleminen vaatii ajoittain ammattilaisen apua.

Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelman uudella kaudella Arman kohtaa niin raskaista asioista ja tilanteita, että hän on joutunut turvautumaan psykiatrin apuun.

− Olen käynyt terapiassa, ja käynkin, jos tiedän tulossa olevasta raskaasta aiheesta, jota käsittelen. Menimme Intiaan tekemään juttua naisiin kohdistuvista happoiskuista. Tiesin joutuvani tilanteeseen, jossa haastattelen isää, joka on kaatanut vaimonsa ja lastensa päälle happoa, koska hän ei saanut poikalasta. Minun pitäisi istua tällaisen ihmisen kanssa ja yrittää päästä siihen, etteivät tunteet vaikuta, vaan yritän ymmärtää tapahtuneen, jotta voin kertoa sen tarinan, Arman kertoo Seiskan Pinnan alla -podcastissa.

Hän päätti varata psykiatrilta ajan etukäteen päästäkseen purkamaan ajatuksiaan kuvausten jälkeen.

− Kerroin saapuvani sellaiselta matkalta, jonka aikana olen nähnyt ja kokenut asioita, joita ei kerrota illalliskutsuilla kaverin luona. On parempi, että puhun ammattilaisen kanssa. Käyn terapiassa, koska pää ei kestä, jos asiaa ei pääse purkamaan mihinkään.

Kuuntele Pinnan alla -podcastin jakso kokonaisuudessaan alta:

 

 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »