Uutiset

Korona vesitti Neon 2:n kiertueen – ”Koko porukkamme menetti työnsä!”

04.04.2020 17:01

Jussi Rainion ja Rami Alangon luotsaaman Neon 2:n oli tarkoitus lähteä maaliskuussa mittavalle, 16 paikkakunnan konserttisalikiertueelle, mutta keikat jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin koronaepidemian takia.

Lue myös: Muusikko Jussi Rainio kieltäytyi Vain elämää -ohjelmasta: ”Itkeminen on äärimmäisen vaikeaa!”

Jussin ja Ramin lisäksi keikkojen peruuntuminen on tietysti vaikuttanut myös kymmenhenkiseen työryhmään.

– Koko porukkamme on menettänyt epidemian takia työnsä. Täytyy kuitenkin muistaa, että myös ohjelmatoimistomme on joutunut lomauttanut työntekijänsä ja keikkapaikat ovat sulkeneet ovensa, Rami harmittelee.

– Tilanne tuntuu äärimmäisen turhauttavalta. Kiertueeseen oli panostettu tekemällä uutta musiikkia, ja olisimme tietysti halunneet päästä esittämään sitä yleisölle, Jussi sanoo.

Lue myös: Jussi Rainio avoimena viinanhuuruisesta elämästään - Lapin kiertue oli päättyä kohtalokkaasti: "Tulin kolmen sairaalan kautta Turun yliopistolliseen keskussairaalaan!"

Uutta musiikkia

Helmikuussa Kohti maata -kappaleen julkaisseen Neon 2:n on tarkoitus keskittyä keväällä uuden musiikin tekemiseen ja julkaisemiseen.

– Valmiina on useita kappaleita, jotka pitää kuitenkin sorvata kaikkia tyydyttävään muotoon. En ole ollut aina samaa mieltä kappaleista Ramin ja levy-yhtiön kanssa. Olisin esimerkiksi halunnut julkaista Kohti maata -kappaleen jo yli vuosi sitten.

– On aivan tavallista, että kappaleet saattavat olla pitkiäkin aikoja pöytälaatikossa ennen kuin ne julkaistaan, Jussi sanoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!