Neon 2

Korona vesitti Neon 2:n kiertueen – ”Koko porukkamme menetti työnsä!”

04.04.2020 17:01

Jussi Rainion ja Rami Alangon luotsaaman Neon 2:n oli tarkoitus lähteä maaliskuussa mittavalle, 16 paikkakunnan konserttisalikiertueelle, mutta keikat jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin koronaepidemian takia.

Lue myös: Muusikko Jussi Rainio kieltäytyi Vain elämää -ohjelmasta: ”Itkeminen on äärimmäisen vaikeaa!”

Jussin ja Ramin lisäksi keikkojen peruuntuminen on tietysti vaikuttanut myös kymmenhenkiseen työryhmään.

– Koko porukkamme on menettänyt epidemian takia työnsä. Täytyy kuitenkin muistaa, että myös ohjelmatoimistomme on joutunut lomauttanut työntekijänsä ja keikkapaikat ovat sulkeneet ovensa, Rami harmittelee.

– Tilanne tuntuu äärimmäisen turhauttavalta. Kiertueeseen oli panostettu tekemällä uutta musiikkia, ja olisimme tietysti halunneet päästä esittämään sitä yleisölle, Jussi sanoo.

Lue myös: Jussi Rainio avoimena viinanhuuruisesta elämästään - Lapin kiertue oli päättyä kohtalokkaasti: "Tulin kolmen sairaalan kautta Turun yliopistolliseen keskussairaalaan!"

Uutta musiikkia

Helmikuussa Kohti maata -kappaleen julkaisseen Neon 2:n on tarkoitus keskittyä keväällä uuden musiikin tekemiseen ja julkaisemiseen.

– Valmiina on useita kappaleita, jotka pitää kuitenkin sorvata kaikkia tyydyttävään muotoon. En ole ollut aina samaa mieltä kappaleista Ramin ja levy-yhtiön kanssa. Olisin esimerkiksi halunnut julkaista Kohti maata -kappaleen jo yli vuosi sitten.

– On aivan tavallista, että kappaleet saattavat olla pitkiäkin aikoja pöytälaatikossa ennen kuin ne julkaistaan, Jussi sanoo.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!