Katso kuvat!

Korona muutti suunnitelmat! Formulatähti Valtteri Bottas antoi Tiffany-rakkaalleen kyytiä – kuvat!

Uutiset | 05.09.2020 17:04

Formulatähti Valtteri Bottas oli kaksi viikkoa sitten Ahveniston moottoriradalla yksityisessä asiakastilaisuudessa.

Valtteri Bottas

Hänen oli tarkoitus ajattaa paikallaolijoita, mutta korona esti ajatuksen.

– Valtteri kävi sitten kiertämässä muutaman kierroksen ihan itsekseen, ja pari kierrosta tyttöystävänsä Tiffanyn kanssa, Hämeenlinnasta huhuillaan.

Tiffany

Lue myös: Valtteri Bottas hilpeänä tyttöystävänsä kanssa varikolla - hymy hyytyi äkisti! Katso kuvat!

Kohuero ja uusi suhde

Valtteri aiheutti marraskuussa valtavan kansainvälisen kohun, kun hän äkkiarvaamatta ilmoitti Emilia-vaimolleen haluavansa avioeron. Seiska paljasti eron ensimmäisenä mediana maailmassa.

Lue lisää: Ero! Valtteri Bottaksen ja Emilian suhde alkoi tv-ohjelman kuvauksista - katso videokooste pariskunnan vaiheista!

Tammikuussa eron syy selvisi, kun paljastui, että Valtteri on seurustellut jo kuukausia australialaisen huippu-urheilijan Tiffany Cromwellin kanssa. Tiffany kisailee ammattilaisena maantiepyöräilijänä ja on kertonut tavoitteekseeen olla "maailman paras naispyöräilijä".

Lue lisää: Kuukausien salasuhde! Valtteri Bottaksen ja Tiffanyn rakkaus roihahti Monacossa – yhteisiä pyöräreittejä Rivieran kukkuloilla!

Rakastavaiset ovat tavanneet toisensa Monacossa, sillä Valtterin tavoin myös Tiffany asuu siellä. Paria on alusta lähtien yhdistänyt pyöräilyharrastus. Ranskan Rivieran kukkuloita ahkerasti polkeva Valtteri on julkaissut Instagramissa lukuisia kuvia, joissa hän pyöräilee samoja reittejä, joita myös Tiffany suosii.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija, Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!