Korona esti hautajaiset! Missilegenda Armi Kuuselan tytär Anna-Lisa menehtyneestä Jussi-veljestään: ”Hän oli tajuissaan loppuun asti!”

Uutiset | 06.09.2020 12:04

Kaikkien aikojen ensimmäisen Miss Universumin, missilegenda Armi Kuusela-Williamsin, 86, poika Jussi Hilario on kuollut 61-vuotiaana. Jussi menehtyi pitkällisen sairauden murtamana Yhdysvalloissa Tennesseen osavaltiossa. Asian vahvisti Seiskalle Barcelonassa asuva Armin tytär, Anna-Lisa Hilario, 63.

Lue lisää: Missilegenda Armi Kuuselan suuri suru – valvoi Jussi-poikansa kuolinvuoteella

Sisar oli tammi- ja helmikuussa veljensä tukena, kunnes koronapandemia pakotti hänet palaamaan Espanjaan. Vierailu jäi viimeiseksi kerraksi, jolloin rakkaat sisarukset tapasivat.

– Nähdessäni hänet tiesin, ettei hän ole luonamme enää pitkään, Anna-Lisa kertoo surullisena.

Jussi Hilario sai tiedon sairaudesta noin puolitoista vuotta sitten. Keväällä Armin pojan vaellus maan päällä päättyi raskaan sairauden murtamana.
Jussi Hilario sai tiedon sairaudesta noin puolitoista vuotta sitten. Keväällä Armin pojan vaellus maan päällä päättyi raskaan sairauden murtamana.

Hoidot eivät tepsineet

Anna-Lisan mukaan sekä äiti Armi että sisko Eva-Maria olivat Jussin luona sairaalassa viimeisillä hetkillä. Myös Jussin puoliso oli paikalla.

– Olimme vielä alkuvuodesta toiveikkaita, kun hoidot näyttivät tepsivän. Lopulta hän ei kuitenkaan enää reagoinut hoitoihin. Hän oli kuitenkin tajuissaan loppuun saakka.

Lue myös: Muhokselta Kaliforniaan! Kaikkien aikojen missi Armi Kuusela nauttii eläkepäivistään miljoonatalossa – kuva!

Anna-Lisa sai tiedon kuolemasta siskoltaan, joka soitti ja kertoi murheelliset uutiset.

– Olemme kaikki todella surullisia, ja tämä vaikutti meihin syvästi. Äidilleni tämä on luonnollisesti suuri järkytys.

– Koronan vuoksi emme ole voineet pitää vielä hautajaisia. Pidämme ne heti, kun saa taas matkustaa. En tiedä kuitenkaan vielä, missä ne pidämme.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!