Katso kuva!

Koripallotähti Petteri Koponen huipputyylikkäänä Star Wars -tähti Joonas Suotamon häissä: kaunis Linda-vaimo häikäisi tummassa mekossa – kuva!

Uutiset | 21.07.2018 14:32

Seiska uutisoi aikaisemmin, että ex-koripalloilija ja nykyinen Star Wars -elokuvista tuttu näyttelijä Joonas Suotamo, 31, asteli alttarille naisystävänsä Milla Pohjasvaaran, 31, kanssa viime viikon lauantaina (14.7.).

Häät vietettiin upeassa aurinkoisessa kelissä, ja helle hellitteli vastanainutta avioparia. Vieraita paikalla oli noin 150.

Lue lisää: Star Wars -tähti Joonas Suotamo naimisiin: kaunis Milla-rakas säväytti häissä hippityttömäisessä häämekossa - kuvat!

Urheilutähtien kermaa häävieraiden joukossa edusti muun muassa Suomi-koriksen legenda Petteri Koponen.

Petteri itse meni naimisiin lähes päivälleen vuosi sitten Linda-rakkaansa kanssa Porvoossa idyllisessä Haikon kartanossa.

Lue lisää: Petteri Koponen meni naimisiin ylellisissä maisemissa: intohimoinen suukko kauniille Linda-vaimolle – kuva!

Silloin pariskunta säväytti omissa häissään, kun Petteri oli pukeutunut tyylikkääseen harmaa-mustaan pukuun ja Linda häikäisi tyrmäävän upeana morsiamena.

Lue lisää: Satumaisen kaunis morsian! Petteri Koposen Linda-vaimo häkellytti tyrmäävässä häämekossaan – kuvat!

Nyt näyttävä pariskunta osoitti jälleen tyylitajuaan Joonaksen ja Millan häissä. Petteri ja Linda kuvattiin Tuomiokirkon pihalla, kun he olivat saapumassa tilaisuuteen.

Koripalloilija Petteri Koponen kirkon pihalla Linda-vaimonsa kanssa.
Koripalloilija Petteri Koponen kirkon pihalla Linda-vaimonsa kanssa.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!