Katso kuvat!

Konkurssihakemuksesta viis, Stefan Therman ja Sofia Belórf säntäsivät ökyravintolaan illanviettoon - kuvat!

Uutiset | 02.06.2020 19:05

Monet ravintolat avasivat ovensa maanantaina (1.6.), kun koronapandemian aiheuttamia rajoituksia alettiin höllentää Suomessa monien palveluiden osalta.

Kuten Seiska on uutisoinut, monet julkisuuden henkilöt ryntäsivät maanantaina ravintoloihin ja terasseille nautiskelemaan astetta normaalimmasta arjesta sekä ammattilaisten tekemästä ruoasta.

Lue lisää: Terassien avaaminen ajoi suomalaisjulkkikset nautiskelemaan – Jone Nikulalle maistui olut, Mikko Leppilammelle viini: Todella hauskaa näytti olevan!

Niin teki myös kevään kohupariskunta Stefan Therman ja Sofia Belórf, jotka Seiskan lukija bongasi syömässä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa Farang-laaturavintolassa.

Sofia ja Stefu nauttivat aasialaisesta illallisesta pian sen jälkeen, kun Seiska oli maanantaina iltapäivällä uutisoinut, että Stefun miljoonaluokan liikevaihtoa tekevää yritystä ST Capital Oy:tä haetaan konkurssiin.

Lue lisää: Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin! 

Eläkeyhtiö Varma jätti maanantaina ST Capital Oy:stä konkurssihakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. Konkurssihakemuksen taustalla ovat maksamattomat eläkemaksut. 

Eläkeyhtiön konkurssihakemuksen perusteena oleva saatava voi todella kaataa koko miljoonabisneksen, jos vaadittua rahaa ei löydy. Yleensä eläkeyhtiö vetää konkurssihakemuksena pois, kun yritys maksaa velkansa.

 

ST Capital Oy:n liikevaihto oli viime vuonna liki neljä miljoonaa euroa ja kannattavuudesta kertova liikevoittoprosentti oli yli 15. Firman kassavarat ovat kuitenkin varsin niukat, joten ST Capitalilla voi olla haasteita suoriutua yllättävistä kuluista. 

Lue lisää: Stefan Thermanin firma välttää konkurssin maksamalla eläkevakuutusrästinsä - tällaista bisnestä kohuliikemies pyörittää!

Hyvissä tunnelmissa

Tuore konkurssihakemus ei Seiskan jututtaman silminnäkijän mukaan kuitenkaan hetkauttanut Stefania illallispöydässä, vaan hän nautiskeli loisteliaasta ruoasta ja tuoreen rakkaansa Sofian seurasta silmin nähden.

Stefu ja Sofia
Stefan ja Sofia nautiskelivat Farangissa illallisesta hyväntuulisina.

Pakolliset ruokakuvat 

Sofialla ja Stefun illallinen vaikutti silminnäkijän mielestä hyvin normaalilta. Yhden yksityiskohdan hän kuitenkin nosti esiin. 

- Normaalin oloinen tunnelma. Paljon selfieitä piti ottaa, että ihan normi meno, Seiskalle naurahdetaan.

Lue myös: Suomi avautui, Sofia Belórf ja Stefan Therman ryntäsivät heti kiireellä ravintolaan: "Ihan innoissaan" - kuvat!

Tilaa ravintolassa oli ollut ja paikkaakin pariskunnan piti vaihtaa, etteivät he olleet liian lähellä muita asiakkaita.

Sofia julkaisi Instagram-tilinsä videotarinassa useita kuvia ja videoita Farangin ruuista. Myös Stefan julkaisi illallisesta yhden videon, jolla Sofiakin vilahti.

 

Kuvakaappaus Sofia Belorfin Instagramin Mystorysta.
Sofia astumassa sisään ravintolaan Stefun perässä. Kuvakaappaus Sofian Instagramin Tarinat-osiosta.
Kuvakaappaus Sofian Instagramin Tarinat-osiosta.
Sofia ihaili ruokansa estetiikkaa. Kuvakaappaus Sofian Instagramin Tarinat-osiosta.
Stefan Thermanin MyStory kuvakaappaus Instagramista.
Stefan ihaili taas ruokaseuraansa enemmän. Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-tilin Tarinat-osiosta. 

 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!