Uutiset

Kokkisota-tähti Teemu Laurell avoimena vastoinkäymisistään: Ravintola konkurssiin ja parisuhteet karille!

27.04.2019 09:34

Teemu Laurell, 34, elää unelmaansa. Raumalainen huippukokki pyörittää suosittua ravintolaa ja tähdittää legendaarista Kokkisotaa. Kesällä alkaa myös Teemun ensimmäinen oma ohjelma Yllätys yhdessä pöydässä, joka nähdään ensin Ruudussa ja syksyllä Nelosella.

– Välillä tuntuu aika hurjalta, että olen saanut oman ravintolan ja päässyt esiintymään Kokkisodassa. Sen ohjelman takia ajauduin aikoinaan haaveilemaan tästä urasta. Havahdun välillä itsekin siihen, että kaikesta tästä pitää osata olla kiitollinen, Teemu miettii.

Lue myös: Kokkisodan Teemu pyörittää modernia merimieskapakkaa – kurkista trendikkääseen ravintolaan!

Parisuhteet karille

Teemu nousi julkisuuteen Top Chef -ohjelman voitosta vuonna 2012. Siitä alkoi hullunmylly, johon on mahtunut myös vastoinkäymisiä, kuten konkurssiin ajautunut ravintola.

Kurssi kääntyi, kun hän perusti ravintola Shelterin Helsingin Katajanokalle kolmisen vuotta sitten. Moderni merimieskapakka on sittemmin hurmannut asiakkaat rennolla tyylillään.

Lue myös: Kokkisota-ohjelman tähtikokki Teemu Laurell erosi Pauligin Paula-tytöstä!

– Nykyisen menestyksen eteen on pitänyt tehdä todella paljon uhrauksia. Kun muut ovat vapaalla, minä olen töissä. Kyllä tässä touhussa on monta parisuhdettakin ajettu karille, Teemu myöntää.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!