fbqKokkikaunotar Sara La Fountain, 39, joutui todistamaan ikänsä - luultiin alaikäiseksi: "Omg, näytän ilmeisesti 17-vuotiaalta" - katso! | Seiska
Katso videot!
Sara La Fountain

Kokkikaunotar Sara La Fountain, 39, joutui todistamaan ikänsä - luultiin alaikäiseksi: "Omg, näytän ilmeisesti 17-vuotiaalta" - katso!

Uutiset | 05.10.2020 17:58

Tv-kokki Sara La Fountain, 39, joutui hämmentävään tilanteeseen, kun hänen piti todistaa olevansa täysi-ikäinen ruokakaupassa.

Sara kummasteli asiaa omalla Instagram-tilillään ja julkaisi itsestään myös lyhyen videopätkän päivän lookissaan.

- Menin tänään ruokakauppaan ja he kysyivät henkilöpapereitani. Omg, näytän ilmeisesti 17-vuotiaalta kun käytän pipoa, Sara kirjoitti vapaasti suomennettuna sosiaalisessa mediassa.

Vaikka Suomessa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta, kaupan tehtävä on tarkastaa alkoholijuomia tai tupakkatuotteita ostavan asiakkaan ikä, jos ostaja vaikuttaa alle 30-vuotiaalta.

Lue myös: Yllättävä yhteys! Kokkikaunotar Sara La Fountain teki ruokaa Cristiano Ronaldolle ja julkaisi yhteiskuvan - "Oli ilo ja kunnia!"

Kansainvälinen kaunotar on saanut eksoottisia piirteitään amerikanranskalaiselta isältään, mutta hänen äitinsä on suomalainen.

Muistatko? Sara on ollut myös kihloissa elokuvaohjaaja Antti J. Jokisen kanssa, mutta nykyisin hänen vasempaa nimetöntä ei sormus koreile.

Sara postasi kuulumisiaan myös Instagramin videotarinassa, jossa hän kertoi käyneensä vastikään kampaajalla. Tässä kuitenkin viimeaikaisia otoksia upeasta Sarasta.

Syksyn tullen kokki on viihtynyt myös sienimetsässä ja kotia sisustaen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara La Fountain (@saralafountain) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara La Fountain (@saralafountain) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara La Fountain (@saralafountain) on

Lue myös: No huh, kokkikaunotar Sara La Fountain poseeraa uima-asussa henkeäsalpaavassa kuvamateriaalissa - katso!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!