fbq
Uutiset
12.07.2019 10:06
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sara La Fountain
Yllättävä yhteys! Kokkikaunotar Sara La Fountain teki ruokaa Cristiano Ronaldolle ja julkaisi yhteiskuvan - "Oli ilo ja kunnia!"
Uutiset
12.07.2019 10:06
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suomen kuumimmaksi naiseksi vuonna 2016 Futisforum2-sivuston äänestyksessä valittu julkkiskokki Sara La Fountain on päässyt tekemään ruokaa todelliselle supertähdelle.

Sara, 38, julkaisi torstaina Instagram-tilillään yhteiskuvan jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa. Kuvatekstistä käy ilmi, että Sara oli päässyt kokkaamaan Ronaldolle.

 Lue myös: Huhhuh, julkkiskokki Sara La Fountain megapovi tyrkyllä vesipyörän päällä - seuraaja: "Olen myyty"! Katso kuva!

Kuvassa Saralla on yllään Ronaldon edustaman Juventuksen pelipaita, mutta kuvasta ei selviä, missä Ronaldo on päässyt maistamaan Saran tekemiä ruokia.

- Olet voittaja pallon kanssa ja minä olen hyvä veitsen kanssa. Oli ilo ja kunnia kokata sinulle, Cristiano Ronaldo, Sara kirjoitti kuvan ohessa.

 Lue myös: Sara La Fountain julkaisi videon öisestä naku-uinnista! Uuh, mitkä sääret - näin julkkiskokki Tomi Björck kommentoi hikistä saunakuvaa!

Sara nousi Suomessa julkisuuteen 2000-luvun puolivälissä, kun hän sai oman kokkausohjelmansa a'la Sara. Sen jälkeen hän on esiintynyt lukuisissa muissakin tv-ohjelmissa, kirjoittanut useita ruokakirjoja sekä toiminut ruokakolumnistina.

Sara oli aikanaan kihloissa ohjaaja Antti J. Jokisen kanssa. Suhde päättyi eroon vuonna 2011.

Lue myös: Julkkiskokki kompastui "tisukohuun": ihmetteli Sara La Fountainin rintojen kasvua!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konnichiwa(hello)😊🇯🇵

Henkilön Sara La Fountain (@saralafountain) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Aspen🕊🕊🕊

Henkilön Sara La Fountain (@saralafountain) jakama julkaisu

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »