Kokki Sauli Kemppainen sijoitti omaisuutensa ravintolaan – ”Alkuinvestointeja maksetaan kaksi vuotta!”

Hell’s Kitchen Suomi -ohjelmasta tuttu huippukokki Sauli Kemppainen, 50, on lyönyt itsensä rytinällä läpi Berliinin ravintolamaailmassa. Hänen perustama Savu-ravintola täytti vuoden huhtikuussa ja maaliskuussa Savu sai himoitun Michelin-tähden.
Sauli on laittanut ravintolaan kiinni koko omaisuutensa, mutta plussan puolelle on vielä matkaa.

– Savu tekee koko ajan voittoa, mutta alkuinvestointeja maksetaan pois vähintään kaksi vuotta.
”Sairastahan tämä on!” – huippukokki Sauli Kemppainen raataa Berliinissä 15 tuntisia työpäiviä!
Sauli toivoo, että keittiössä asiat olisivat pian sillä mallilla, että voisi ottaa enemmän vapaata. Hänellä kun ei ole käytännössä lainkaan omaa aikaa.
– Oikeastaan kaikki harrastukseni liittyvät ruokaan tai viineihin. Salitreenejä on tosi ikävä – niistä saa kunnon energiat.