Tauskin ja Hennan rakkaustarina sai päätepisteen.

Kohusuhteelle lopullinen päätös! Tauski erosi jälleen Henna Peltosesta – ”Minä olen se häviäjä tässä!”

21.11.2019 06:33

Iskelmälaulaja Tauski Peltonen, 57, myöntää eronneensa lopullisesti Henna Peltosesta, 36. Pariskunnan avioero astui voimaan vuonna 2012, mutta vuodesta 2016 lähtien he yrittivät lämmitellä suhdettaan.

– Olen päättänyt, etten enää pysty tähän parisuhteeseen. Minä olen se häviäjä tässä, mutta tämän häviän sovinnolla. Olkoon tämä minun syyni.

Pari meni naimisiin kesällä 2011 Turussa. - Olkoon tämän kirjan nimi Suuri rakkaustarina, mutta nyt laitan sen kannen kiinni, Tauski sanoo.
Pari meni naimisiin kesällä 2011 Turussa. - Olkoon tämän kirjan nimi Suuri rakkaustarina, mutta nyt laitan sen kannen kiinni, Tauski sanoo.

 

Lue myös: Iskelmäveijari Tauski myöntää: Suhde Henna Peltosen kanssa haastavaa!

Parilla on 7-vuotias poika, johon Hennalla on yksinhuoltajuus. Tauski kertoo nähneen poikansa muutaman kerran tämän vuoden aikana ja pitävänsä lisäksi pojan kanssa yhteyttä muun muassa WhatsApp-viestein.

– Poikamme on reipas pikkukundi, rakastan häntä. Hänellä on Hennan luona loistavat olosuhteet.

Lue myös: Mitä?! Tauski järjesti ex-vaimolleen Henna Peltoselle superromanttisen yllätyksen satamassa: kuin kosioaikeissa - kuvat!

Keskustele aiheesta Suomi24:ssa tästä linkistä!

Lue lisää Tauskin ja Hennan kohusuhteen päättymisestä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!