fbq
Uutiset
11.02.2021 06:33
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Juhani ja Leila Palmu
Kohupariskunta menettää kotinsa! Juhani ja Leila Palmun vaikeudet jatkuvat: Sittenkin häätö!
Uutiset
11.02.2021 06:33
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Taidemaalari Juhani Palmu, 76, ja Leila Palmu, 55, myyvät yhä omaisuuttaan pois muuton alta. Facebookissa julkaistun ilmoituksen mukaan pari on laittanut käytännössä koko omaisuutensa myyntiin. Taiteen ja huonekalujen lisäksi myynnissä ovat muun muassa varaava takka, saunan kiuas ja vesipata sekä iso uima-allas lämmitysjärjestelmineen.

Lue myös: Omaisuus huutokaupataan! Häätöuhan alle joutuneen Juhani Palmun järkyttynyt Leila-vaimo: Ahneus tuntuu voittavan!

Seiskan tietojen mukaan pari joutuu lähtemään Alahärmän-kodistaan helmikuun loppuun mennessä. Alun pitäen heidän piti muuttaa talosta pois jo syyskuussa, mutta Leila-vaimo sai viime hetkillä talon hetkeksi omiin nimiinsä. Koronan aiheuttamien vaikeuksien vuoksi hän ei kuitenkaan saanut koko kauppasummaa kokoon sovittuun päivämäärään mennessä, ja myyjä perui kaupan eikä suostunut enää uuteen vuokrasopimukseen.

Pari on huutokaupannut omaisuuttaan useaan otteeseen.
Pari on huutokaupannut omaisuuttaan useaan otteeseen.

Lue myös: Arvotavara vaihtaa omistajaa pilkkahinnalla! Kuvat Juhani ja Leila Palmun huutokaupasta – ”Olen itkuni itkenyt!”

Traagiset hetket

Pitkään jatkuneiden talousongelmien vuoksi Leila päätyi marraskuussa epätoivoiseen tekoon. Juhani joutui seuraamaan avuttomana vierestä, kun vaimo yritti riistää itseltään hengen ottamalla Juhanille tarkoitettuja vahvoja kipulääkkeitä.

– Tilanne oli erittäin vakava. Leila makasi osittain päälläni, ja hänen sydämensä oli jo pysähtynyt. Minulla oli avuton tunne, kun oma kuntoni on sellainen, etten voinut tehdä mitään, Juhani kertoi Seiskalle joulukuussa.

Lue myös: Juhani Palmun järkytys: Leila-vaimo yritti itsemurhaa

Leila saatiin elvytettyä, ja hänet kiidätettiin sairaalaan teho-osastolle.

– Sanoin Juhanille, etten jaksa enää. En pärjää enää. Juhani yritti estää minua ja sanoi, että älä ota niitä lääkkeitä. Mutta olin niin uupunut, halusin vain levätä.

Lue lisää Juhani Palmun tilanteesta torstaina ilmestyneessä Seiskassa!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »