Katso kuvat!

Kohupari vietti romanttisen kesäpäivän! Niko Ranta-aho ja Katrie Daler kuhertelivat avoimesti – paparazzikuvat!

Uutiset | 08.07.2020 06:02

Seiska paljasti toissa viikolla Katiska-vyyhdin pääepäillyn Niko Ranta-ahon, 33, tapailevan ex-missi Katrie Daleria, 27.

Pariskunta bongattiin treffeiltä Porvoosta. Suhteen paljastuttua he ovat liikkuneet avoimesti yhdessä myös Helsingissä. Seiskan paparazzi kuvasi pariskunnan Helsingin Kaivopuistossa romanttisissa merkeissä.

– He söivät jäätelöä toisiinsa liimautuneina, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Katso: Niko Ranta-aho ja Katrie Daler kuvattiin romanttisilla treffeillä Porvoossa - muistatko myös nämä missi-Katrien upeimmat bikinikuvat?

– Olemme viettäneet yhdessä vasta muutamia päiviä ja vasta tutustumme toisiimme, Katrie kertoi Seiskalle viime viikolla.
– Olemme viettäneet yhdessä vasta muutamia päiviä ja vasta tutustumme toisiimme, Katrie kertoi Seiskalle viime viikolla.

Katrie suurena apuna

Tuore lemmenpari vietti viime viikonlopun mökkeillen Nikon sukulaisten luona. Katrie oli tutustunut Nikon kahteen siskoon jo ennen mökkireissua heidän käydessään alkuviikosta porukalla syömässä julkkiskokki Tomi Björckin omistamassa Gaijinissa.

Seiska tavoitti toissa viikolla sekä Nikon että Katrien.

– Joo, kyllä se pitää paikkansa, että ollaan tässä muutamia päiviä yhdessä pyöritty. Mitä sitä turhaan kiistämään, Niko vahvistaa Seiskalle.

– Katrie on hyvin viehättävä nainen. Hänestä on ollut erittäin suurta apua palatessani siviiliin. Lisäksi hän on jaksanut kuunnella minua, Niko avautuu.

Lue myös: Niko Ranta-aholla uusi julkkistyttöystävä - myöntää tapailevansa missikaunotarta! "Katriesta on ollut erittäin suurta apua"

Nikon ja Katrien suhde alkoi pitkällä puhelulla. – Katrie jaksaa kuunnella minua ja auttaa siviiliin paluussa, Niko kiittelee.
Nikon ja Katrien suhde alkoi pitkällä puhelulla. – Katrie jaksaa kuunnella minua ja auttaa siviiliin paluussa, Niko kiittelee.

Tuttuja vuosien takaa

Nykyisin hoitoalalla työskentelevä, ensihoitajaksi valmistuva Katrie kertoi tutustuneensa Nikoon jo viisi vuotta sitten. Hän otti yhteyden Nikoon pian tämän vapauduttua tutkintavankeudesta.

– Lähetin Nikolle Instagramissa viestin, jossa onnittelin vapautumisen johdosta. Hän vastasi heti ja pyysi soittamaan. Puhuimme saman tien tunteja puhelimessa. Siitä kaikki lähti, Katrie kertoo.

Katrie yllättyi siitä, kuinka suuresti hänen ja Nikon suhde kiinnostaa ihmisiä.

– Olen saanut tapailustamme paljon positiivisia viestejä.

Lue myös: Katrie Daler paljastaa, miten romanssi roihahti Niko Ranta-ahon kanssa - viesti Instagramissa johti äkkiä tuntikausien kanssakäymiseen: "Siitä kaikki lähti!"

Pari ei epäröinyt näyttää herttaista läheisyyttään merenranta- kävelyllään.
Pari ei epäröinyt näyttää herttaista läheisyyttään merenrantakävelyllään.

Nikolla on iso sydän

Katrie ei osaa sanoa, kuinka Nikon pitkä vankilatuomio tulee vaikuttamaan suhteeseen.

– En ole miettinyt vankilatuomiota, sillä olemme olleet yhdessä vasta viikon verran. Haluamme nauttia yhteisistä hetkistä ja tutustua toisiimme kaikessa rauhassa.

Katrie kyläilee nykyisin usein Nikon luona. Asunto on sama, jossa Sofia Belórf asui vielä tovin aikaa sitten.
Katrie kyläilee nykyisin usein Nikon luona. Asunto on sama, jossa Sofia Belórf asui vielä tovin aikaa sitten.

 

Mihin ihastuit Nikossa?

– Hänellä on iso sydän. Hän on tosi lojaali niille, jotka ovat hänelle lojaaleja. Hän kohtelee perhettään  hyvin, ja heidän koko perheellään on tosi läheiset välit. Niko on erittäin perhekeskeinen ihminen.

Miten tulit hänen perheensä kanssa toimeen?

– Ihan valtavan hyvin!

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Olli Suominen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!