Susanna Indrénin kanssa yhteen palannut Samuli: Lennän riitojen päätteeksi ulos kodistamme!

Uutiset | 27.03.2020 07:37

Seiska uutisoi viime elokuussa Salatut elämät -sarjastakin tutun näyttelijän Susanna Indrénin, 53, ja hänen 26 vuotta nuoremman aviomiehensä Samulin riitaisasta avioerosta. Susanna väitti Samulin käyttäneen salaa hänen luottokorttejaan 40 000 euron edestä ja jääneen kiinni uskottomuudesta.

Nyt kohuparin välit ovat lämmenneet, ja Samuli on muuttanut kaikessa hiljaisuudessa takaisin Susannan luokse Helsingin Jätkäsaareen.

Samuli ei ole koskaan nauttinut julkisuudesta. – Susanna on puhunut minut mukaan lehtihaastatteluihin.
Samuli ei ole koskaan nauttinut julkisuudesta. – Susanna on puhunut minut mukaan lehtihaastatteluihin.

 

Lue myös: Kohupari oikeuteen! Näyttelijä Susanna Indrén ja Samuli-rakas palasivat yhteen – tekivät toisistaan rikosilmoitukset!

– Viimesyksyinen eromme kesti vain muutamia viikkoja! Nyt olemme löytäneet tarvittavan tasapainon suhteeseemme, mutta meille ehti jo muodostua normaalia siitä, että Susanna heittää minut riitaisten iltojen päätteeksi ulos kodistamme. Erojemme aikana olen aina muuttanut ystävieni nurkkiin.

Kolme vuotta kestäneen suhteen aikana pariskunta on eronnut useita kertoja mutta palannut joka kerta yhteen Susannan aloitteesta.

– Emme ole halunneet heittää yhdessä elettyä aikaa hukkaan. Emme ole myöskään halunneet vaihtaa yhteiselämää yksinäisyyteen tai uuden parisuhteen etsimiseen, Susanna sanoo.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!