fbq
Kohumissi Jessica Ruokola jätti hakkaajamiehensä: tämä oli viimeinen pisara! | Seiska
Uutiset
16.02.2017 07:08
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Jessica Ruokola
Kohumissi Jessica Ruokola jätti hakkaajamiehensä: tämä oli viimeinen pisara!
Uutiset
16.02.2017 07:08
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiskan saaman tiedon mukaan helsinkiläisessä vip-yökerhossa nähtiin tammikuun lopussa ikävä välikohtaus, jossa Miss Helsingin kruunun menettäneelle Jessica Ruokolalle, 26, selvisi, ettei hänen avopuolisonsa ole ollut uskollinen häntä kohtaan.

Ravintolassa asiakkaana ollut 19-vuotias tyttö kertoi kovaan ääneen kesken baari-illan ystävilleen viestitelleen ja olleen läheisissä tunnelmissa Jessican miehen kanssa.

– Tieto avopuolison uskottomuudesta kantautui myös baarimikkona ja vip-hostina työskentelevän Jessican korviin, joka oli tiskin takana töissä, Seiskalle kerrotaan.

Jessican lähipiiristä kerrotaan, että työvuoron päätyttyä Jessica päätti hakea koiransa pariskunnan kotoa ja viettää yönsä ystävättärensä luona. Nyt suhde on lopullisesti päättynyt.

Jessican missivuosi alkoi ikävissä merkeissä, kun hänen puolisonsa pahoinpiteli hänet samana viikonloppuna kun hänet kruunattiin Miss Helsingiksi reilu vuosi sitten. Pahoinpitelystä alkunsa saaneen tapahtumaketjun seurauksena Jessica joutui lopulta luopumaan kruunustaan.

Lue koko juttu ja Jessican kommentit tänään ilmestyneestä Seiskasta.