Hyppää pääsisältöön
Antti Heikkilä muutta Hampuriin.

Kohulääkäri Antti Heikkilä jätti Suomen! ”Uudessa kotimaassani toisinajattelijatkin pääsevät ääneen!”

Uudenkarhea citymaasturi kurvaa hampurilaishotellin eteen. Autosta nousevalla tyylikkäällä herrasmiehellä on tutut kasvot.

– Tervetuloa uuteen kotikaupunkiini Hampuriin, kohulääkäri Antti Heikkilä, 73, huikkaa ja kutsuu Seiskan reportterin kyytiinsä.

Lue myös: Kohulääkäri Antti Heikkilä teki yllätysvisiitin iltabileisiin Helsingissä: Sanoin vaimolle, että pitäisi varmaan hankkia luotiliivit!

Käynnistyy perusteellinen kaupunkikierros, jonka aikana tulevat tutuiksi niin Hampurin kadut, kalamarkkinat kuin kirkot. Saksan kieltä päivittäin opiskelevan Antin tietämys kaupungista ja kulttuurista on vaikuttavaa.

– Suomalaisille tutun punaisten lyhtyjen kadun Reeperbahnin skippaamme. Siellä ei ole päivällä mitään nähtävää!

Aitoa journalismia

Kaupunkikierroksen jälkeen päädytään HafenCityn kaupunginosan huippumodernin Elphi-konserttitalon näköalaparvekkeelle, jolta aukeaa huikeat näkymät yli kaupungin.

Lue myös: Julkkislääkäri Antti Heikkilä lataa: Tämän vitamiinin virallinen saantisuositus on ihan hanurista - "Voi vain ihmetellä, missä todellisuudessa he elävät!"!

Parvekkeelta näkee myös valtavan Gruner + Jahr -lehtikustantamon päämajan, joka julkaisee Euroopassa lähes 300:aa sanomalehteä.

– Journalismi on täällä paljon laadukkaampaa kuin Suomessa. Jutut ovat perusteellisia, ja toisinajattelijatkin pääsevät ääneen.

– Lehdet kirjoittavat ottamatta kantaa ovatko asiat hyviä vai huonoja. Lukijoiden vastuulle jää muodostaa asioista oma mielikuva. Se on aitoa journalismia, Antti pohtii.

Lue lisää ja katso kuvat Antin hulppeasta kattohuoneistosta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!