Uutiset

Kohukaunotar ja Miss Helsinki -blondi! Tennistähden kanssa seurustelevan NHL-hyökkääjä Jesse Puljujärven ympärillä on riittänyt kuhinaa – muistatko nämä naiskohut?!

29.06.2019 09:42

Seiska uutisoi aikaisemmin tällä viikolla, että NHL-hyökkääjä Jesse Puljujärvi on löytänyt rinnalleen uuden kullan, oululaisen tennislupauksen Monica Malisen, 22.

Monica on tunnettu tennispiireissä. Hänet on muun muassa palkittu parhaana suomalaisena 21-vuotiaana pelaajana. Kaunotar on pelannut myös Yhdysvalloissa ja opiskelee tällä hetkellä Coloradon yliopistossa.

Lue lisää: Sinkkupäivät ohi! NHL-tähti Jesse Puljujärven uusi rakas on tennistähti – kuvat Seiskassa!

Aiemmat suhteet

Jessen ympärillä on riittänyt kuhinaa. Vuonna 2016 jääkiekkokomistus seurusteli vielä tamperelaisen Karoliinan kanssa, jonka kaksoissisko puolestaan seurusteli jääkiekkotähti Roope Hintzin kanssa.

Lue lisää: Pikkuleijonat Hintz ja Puljujärvi pokasivat kaksossiskot!

Sittemmin Jesse on yhdistetty Miss Helsinki -kisasta tuttuun Anniina Kankaaseen. Jesse ja vaalea kaunotar viihtyivät Helsingin yössä kaksi vuotta sitten. Silloin Seiska kertoi kaksikon menneen yhdessä aamuyöllä hotelliin.

Anniina sipsutti kiekkoilijan perässä vaivihkaa hotelliin sisään, kun kello läheni jo kolmea aamuyöllä.
Anniina sipsutti kiekkoilijan perässä vaivihkaa hotelliin sisään, kun kello läheni jo kolmea aamuyöllä.

 

Lue lisää: Tässä salakuvat Jesse Puljujärvestä: kuherteli blondimissi Anniinan kanssa – syleily johti yhteiseen hotellikyytiin!

Lisäksi Jesse yhdistettiin kohukaunotar Cheyenne Järviseen, joka väitti Jessen kirjoitelleen hänelle härskejä viestejä vuonna 2017.

Lue lisää: Kohu-Cheyenne paljastaa: Härskejä viestejä Jesse Puljujärveltä!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!