fbq
Uutiset
05.06.2017 09:03
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus
Jesse iski Anniinan.
Tässä salakuvat Jesse Puljujärvestä: kuherteli blondimissi Anniinan kanssa – syleily johti yhteiseen hotellikyytiin!
Uutiset
05.06.2017 09:03
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus
Kiekkotähti Jesse Puljujärvi, 19, suuntasi muiden Leijonien tavoin muutama viikko sitten jääkiekon MM-kisoista kotiutumisen jälkeen Helsingin yöhön. Jesse saapui ensimmäisten pelaajien joukossa saunaillasta Erottaja-baariin, jossa koko kansan hymypoikana tunnettu pelaaja joutui naisten piirittämäksi.
Jessen huomion varasti erityisesti Miss Helsinki -finaalista tuttu Anniina Kangas, 21.
– Mairea hymy levisi Jessen kasvoille, kun Anniina tuli kuiskuttelemaan hänelle. Kaksikolla oli selvästi hauskaa, silminnäkijät kertovat.
 
Anniina syöksyi Jessen rintapielyksiin.

Poistuivat eri aikaa

Kyyhkyläiset vetäytyivät pikkutunneilla baaritiskille toistensa seuraan. Jesse kävi myös pyörähtämässä tanssilattialla muiden kanssa, mutta palasi pian takaisin vaaleaverikkönsä luo ja otti tämän hellään syleilyyn.
 
Jesse ja Anniina jutustelivat baaritiskin tuntumassa.
 
Puoli kolmen aikaan Anniina poistui baarista yksin. Hetken kuluttua baarista asteli Jesse, joka hyppäsi taksitolpalla seisoneeseen farmaritaksiin. Auto ei kuitenkaan startannut Jessen pettymykseksi mihinkään, vaan kuski komensi taksin jonon keskivaiheilta epähuomiossa napanneen kiekkotähden ulos edessä olleeseen taksiin, mustaan tila-autoon.

Anniina mukaan

Pirssi poimi matkan varrelta kyytiin myös Anniinan, mikä selvisi kaksikon kurvatessa samaisella taksilla hetkeä myöhemmin Leijonien majapaikkana toimineen Radisson Blue Seaside -hotellin edustalle Helsingin Ruoholahdenrantaan.
 
Kaksikko livahti nopeasti hotellin uumeniin.
Anniina sipsutti kiekkoilijan perässä vaivihkaa hotelliin sisään, kun kello läheni jo kolmea aamuyöllä.

Ihastusta ilmassa

Seiskan tietojen mukaan Jesse ja Anniina ovat tunteneet jo pitkään. Tästä kielii myös, että he ovat kavereita Facebookissa, ja Jesse on kuluvan kevään aikana tykkäillyt Anniinan kuvista Instagramissa. Jessen tavoin myös Anniina on kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta, Oulun eteläpuolella sijaitsevasta Oulaisista.
Jesse on yhdistetty aiemminkin misseihin. Viime kesänä Jessen uutisoitiin lähetelleen viestejä niin Miss Suomen toiselle perintöprinsessalle Emilia Seppäselle kuin kohukaunotar Cheyenne Järviselle.
– Hän on ehdottanut tapaamista ja halunnut, että tulisin hänen asunnolleen hierottavaksi, Cheyenne paljasti Seiskalle viime kesänä.
Vielä tuolloin kiekkoilija seurusteli tamperelaistaustaisen Karolinan kanssa. Ilmeisesti Jesse ja Karolina ovat lähteneet eri teille kaikessa hiljaisuudessa.
Seiska tavoitti Anniinan, joka ei kuitenkaan halunnut kommentoida yöllistä seikkailuaan Jessen kanssa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »