Uutiset
Katso kuva!

Kohukaunotar Katri Sorsan mykistävä muodonmuutos - teki täyskäännöksen elämäntavoissaan, lopputulos on käsittämätön! Katso kuva!

13.07.2018 11:24

Entinen tosi-tv-tähti Katri Sorsa (oik. Haapanen) esitteli täysin uudistunutta ulkonäköään sosiaalisessa mediassa.

Muun muassa Viidakon tähtösistä tuttu Katri julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esitteli uutta, lihaksikasta vartaloaan. Reilun vuoden aikana tapahtunut muutos on suorastaan mykistävä.

Tämä oli muutos mitä itse halusin sillä hetkellä, kun tunsin olevani voimaton. Halusin päästä eroon löysästä nahkasta ja huonoista tavoista syödä väärää ruokaa. Paljon se vaati vuodessa ja vielä rikkinäisellä selällä, hän kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Lue myös: Mitä ihmettä!? Kohukaunotar Katri Sorsa opiskelee suntioksi! Tällainen seksipommi nähtiin alusvaatteissa Cheekin musavideolla - ja tältä hän näyttää nyt! "Tavoitteeni on palvella kirkkoa ja ihmisiä"

Katri painotti, ettei hän tehnyt elämäntapamuutosta ulkonäkösyistä.

−  Olen elämäni aikana ollut ylipainoinen, alipainoinen ja normaalipainoinen. Nyt tavoite on olla vahva ja voida hyvin. Haluan, että vartaloni on yhtä vahva, kuin minä olen nyt naisena.

 

Rakastan elämässä sen arvaamattomuutta. Meillä on mahdollisuus lähteä moneen suuntaan ja etsiä oikeaa tietä. Meillä on mahdollisuus "missata" askeleita, eksyä ja palata niihin "missattuihin" askeleisiin. Toisinaan elämä ei välitä, mitä me haluamme. Se välittää siitä mitä tarvitsemme. Emme ehkä näe sitä sillä hetkellä, mutta tiedostamme sen monesti jälkeenpäin. Meillä on mahdollisuus tehdä virheitä, oppia ja kasvaa. Ihmisen elämä ei koskaan ole helppo tie, mutta jokainen kokemamme hetki on tärkeä. Nyt on tullut minun aikani palata niihin askeleisiin, mitkä "missasin" . Kuvan kontrasti voi olla suuri, mutta tämä on minun polkuni. En kadu yhtään otettua askelta. Kohta alkaa koulu. Tavoitteeni on palvella kirkkoa ja ihmisiä. Aloitan opiskeluni Laajasalon kristillisessä opistossa. Minusta valmistuu aluksi suntio. Suurin unelmani on tulevaisuudessa papin virka. Se asia, mitä halusin jo lapsena. Tämä on yhden ihmisen tarina. Kun saan virkani, olen silti vain ihminen. Ihminen, joka on etsinyt tietään. Katse tulevaan unohtamatta, mistä olen tullut ja mitä olen matkallani kokenut. Hymy, koska pääsin kouluun. 💪👈 #lifeisagift

Henkilön Katri Haapanen (@katrimarikahaapanen) jakama julkaisu

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Ari Lahti, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!