Katso kuvat!

Mitä ihmettä!? Kohukaunotar Katri Sorsa opiskelee suntioksi! Tällainen seksipommi nähtiin alusvaatteissa Cheekin musavideolla - ja tältä hän näyttää nyt! "Tavoitteeni on palvella kirkkoa ja ihmisiä"

Uutiset | 19.06.2018 14:40

Kohukaunotar Katri Haapanen (o.s. Sorsa) tunnetaan räväköistä mielipiteistään, joita hän tuo esiin etenkin sosiaalisessa mediassa. Katri on viime vuosina pitänyt myös blogia ja esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa, mutta nyt hän aikoo ilmeisesti pikkuhiljaa vetäytyä julkisuudesta.

Lue lisää:

KOHUKAUNOTAR KATRI SORSA IMETTÄÄ MELKEIN NELJÄVUOTIASTA POIKAANSA NELJÄ KERTAA YÖSSÄ – JULKAISI IMETYSKUVAN!

KÄÄK, JO YKSI KUVA JULKI - SAADAANKO TOINENKIN? KATRI SORSA JA SASU-RAKAS AVAUTUVAT LEMMENTATUOINNEISTAAN HÄPYKUMMUSSA JA PENIKSESSÄ!

KATRI SORSA KUUKAUTISVERIKUVASTAAN: POIKANI VOI TARVITTAESSA PESTÄ KUUKAUTISKUPIN!

Tiistaina (19.6.) Katri julkaisi Instagram-profiilissaan kuvaparin itsestään "ennen ja nyt". Otoksen kuvatekstissä hän paljastaa päässeensä opiskelemaan suntioksi ja haaveilevansa papin virasta.

Rakastan elämässä sen arvaamattomuutta. Meillä on mahdollisuus lähteä moneen suuntaan ja etsiä oikeaa tietä. Meillä on mahdollisuus "missata" askeleita, eksyä ja palata niihin "missattuihin" askeleisiin. Toisinaan elämä ei välitä, mitä me haluamme. Se välittää siitä mitä tarvitsemme. Emme ehkä näe sitä sillä hetkellä, mutta tiedostamme sen monesti jälkeenpäin. Meillä on mahdollisuus tehdä virheitä, oppia ja kasvaa. Ihmisen elämä ei koskaan ole helppo tie, mutta jokainen kokemamme hetki on tärkeä. Nyt on tullut minun aikani palata niihin askeleisiin, mitkä "missasin" . Kuvan kontrasti voi olla suuri, mutta tämä on minun polkuni. En kadu yhtään otettua askelta. Kohta alkaa koulu. Tavoitteeni on palvella kirkkoa ja ihmisiä. Aloitan opiskeluni Laajasalon kristillisessä opistossa. Minusta valmistuu aluksi suntio. Suurin unelmani on tulevaisuudessa papin virka. Se asia, mitä halusin jo lapsena. Tämä on yhden ihmisen tarina. Kun saan virkani, olen silti vain ihminen. Ihminen, joka on etsinyt tietään. Katse tulevaan unohtamatta, mistä olen tullut ja mitä olen matkallani kokenut. Hymy, koska pääsin kouluun, Katri kirjoittaa.

 

Vasemman puoleisessa kuvassa Katri on parikymppinen chat-juontaja, silikonirintainen vetyperoksidiblondi, joka teki paljon pr-töitä ja esiintyi muun muassa Cheekin ja Jonne Aaronin yhteisen kappaleen Anna mä meen -musiikkivideolla.

 

 

Oikeanpuoleinen Katri on kolmekymppinen, maanläheinen perheenäiti, joka imettää neljävuotiasta poikaansa, ja on viime aikoina työskennellyt muun muassa vaatemyyjänä. Seuraavaksi hän suuntaa siis suntiokouluun!

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!