Kohukaunotar Jasmin Mäntylä kuoppasi häähaaveet: ”Se on mennyttä elämää!"

Uutiset | 29.12.2019 21:02

Takavuosien kohukaunotar Jasmin Mäntylä, 37, muutti takaisin kotikonnuilleen Ouluun kaksi ja puoli vuotta sitten erottuaan australialaisesta avopuolisostaan Richardista.

Työpäivien jälkeen Jasmin nauttii yhteisestä ajasta kiinteistönvälittäjänä työskentelevän avopuolisonsa Jarmon, 56, kanssa.

– Minusta on tullut kotihiiri! Jarmo on yrittänyt saada minua työviikkojen päätteeksi teatteriin tai kaupungille, mutta olen ollut sen verran väsynyt, että olen halunnut maata vain sohvalla, tehdä pitsaa ja katsoa elokuvia.

Jasmin on seurustellut Jarmonsa kanssa jo kaksi vuotta. – Emme pidä avioliittoa onnellisuuden takeena. Häiden sijaan haaveilemme lomareissusta!
Jasmin on seurustellut Jarmonsa kanssa jo kaksi vuotta. – Emme pidä avioliittoa onnellisuuden takeena. Häiden sijaan haaveilemme lomareissusta!

 

Lue myös: Kotikonnuilleen palannut Jasmin Mäntylä paiskii töitä: Pomot käskivät vapaalle!

Jo kahdesti naimisissa

Yli kaksi vuotta yhdessä olleet Jasmin ja Jarmo eivät haaveile kihlautumisesta tai naimisiin menemisestä.

– Olemme keskustelleet häistä, mutta emme kumpikaan koe sitä tarpeellisena, koska olemme molemmat olleet jo kahdesti naimisissa. Jos menemme jonain päivänä naimisiin, avioidumme maistraatissa. En halua isoja häitä tai haaveile missään nimessä valkoiseen hääpukuun pukeutumisesta. Se on mennyttä elämää.

Lue myös: Kohukaunotar Jasmin Mäntylä avautuu ulosottohelvetistään: Politiikka ajoi pikavippikierteeseen!

Sen sijaan Jasmin haaveilee yhteisestä ulkomaanmatkasta miehensä kanssa.

– Olisi kiva päästä lämpimään, sillä emme ole reissanneet paljoa yhdessä. En kuitenkaan haaveile ulkomaille muutosta, koska mielestäni Suomessa asiat ovat paremmin kuin monessa muussa maassa, jossa olen asunut.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Markku Ruottinen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!