Kohukaunotar Jasmin Mäntylä avautuu ulosottohelvetistään: Politiikka ajoi pikavippikierteeseen!

Uutiset | 27.12.2019 10:04

Takavuosien kohukaunotar Jasmin Mäntylä, 37, ajautui vakavaan ulosottokierteeseen lähdettyään mukaan kunnallispolitiikkaan reilu kymmenen vuotta sitten.

Hän halusi olla osa yhteisöä, joten hän eli yhtä leveästi kuin huomattavasti itseään paremmin toimeentulevat puoluekaverinsa kokoomuksessa.

– Töiden tekemisen jälkeen halusin viettää aikaa arvostamieni ihmisten kanssa. Tunsin jääväni täysin sivuun kaikesta, jos en harrastanut samoja lajeja tai ollut mukana yhteisissä illanvietoissa, Jasmin kertoo vuosia kestäneestä taloustaistelustaan.

Lue myös: Perintätoimistot Jasmin Mäntylän kimpussa – kohukaunotar ollut jo vuosia ulosoton asiakkaana!

Ulosotossa yhä tonneja

Kohentaakseen elämäntyyliään hän turvautui pikavippeihin, joiden ottaminen oli tuohon aikaan Jasminin mukaan liiankin helppoa.

– Niihin jäi koukkuun. Rahankäytöstäni tuli nopeasti holtitonta, sillä ostin kaikkea mahdollista. Aloitin golfaamisen menemällä kurssille ja ostamalla tarvittavat urheiluvermeet, Jasmin kertoo.

Lue myös: Muistatko?! Kohukaunotar Jasmin Mäntylän suhde opettajaansa paljastui 20 vuotta sitten!

Hän ei pystynyt maksamaan pikavippejä pois ajallaan, vaan päätyi nopeasti ulosottoon. Häpeästä huolimatta hän ei ole kokenut koskaan tarvetta salata taloustilannettaan työkavereiltaan ja esimiehiltään.

– Olen iloinen, ettei kukaan ole tuominnut minua sen vuoksi. Ulosotto karhuaa vielä muutamaa tonnia, mutta minulle on tosi tärkeää saada kaikki velkani maksettua. Sen jälkeen voin aloittaa puhtaalta pöydältä.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Markku Ruottinen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!