Uutiset

Kohujuristi Heikki Lampela uudesta aluevaltauksestaan: Mutkatonta ja vapautunutta! ”Tunnelma on eri kuin oikeussalissa!”

12.06.2018 18:02

Viime torstaina (7.6.) ilmestynyt Seiska kertoi, että kohujuristi Heikki Lampela on tehnyt uuden aluevaltauksen. Heikin perustama Pintakäsittely Lampela Oy keskittyy kerrostalojen julkisivusaneeraukseen.

Mieleinen ala

Rakennusalalle ryhtyminen on saanut Heikin innostumaan. Hänen mukaansa julkisivusaneeraukset ovat olleet mieluisaa vaihtelua oikeussalitaistoille.

– Kerrostalojen julkisivusaneeraus palkitsevaa, sitä paitsi se on minusta kiinnostavaa. Tänne voin tulla rennosti ja hymyssä suin. Työssä näkee lopputuloksen, joka miellyttää kaikkia osapuolia ja tekee hyvää. Sitä on mukava ihailla!

Toimitusjohtajan arvostus työmiehiä kohtaan on valtava. Rehti työnteko, ammattitaito ja ylpeys omasta työstä ovat Heikin perheyrityksen tärkeitä arvoja.

Riidaton yritys

Erityisen mukavaksi Heikki kokee sen, että perheyrityksessä ei riidellä laisinkaan. Asiat sujuvat hänen mukaansa mutkattomasti, ja tunnelma on vapautunut.

– Tunnelma on eri kuin oikeussalissa. Saliin mennessä ihmiset ovat enimmäkseen varautuneita ja jäykkiä, eikä hymyjäkään yleensä näe. Näissä töissä tunnelma on todella erilainen. Emme ole vastapuolia, emmekä riitele mistään. Toisin on oikeussalissa.

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!