fbq
Uutiset
23.06.2017 13:55
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
heikki lampela ja hanna kärpänen
Hanna Kärpänen iloitsee sittenkin Heikki Lampelan syytteiden kaatumisesta: Kännissä kirjoittelen kaikenlaista!
Uutiset
23.06.2017 13:55
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Helsingin hovioikeus hylkäsi asianajaja Heikki Lampelaa vastaan nostetut syytteet laittomasta uhkauksesta ja lievästä pahoinpitelystä. Käräjäoikeudessa Lampela tuomittiin sakkorangaistukseen siitä, että hän olisi nostanut kirveen naisystäväänsä Hanna Kärpästä kohti ja aiheuttanut Kärpäselle vamman käteen tempaisemalla kirveen tämän kädestä.

Hovioikeuden mukaan näyttö siitä, että Lampela olisi nostanut kirveen Kärpästä kohti oli epäselvä, joten syyte laittomasta uhkauksesta kaatui.

Lievän pahoinpitelyn osalta hovioikeus katsoi, että Kärpänen oli hetkeä aikaisemmin vahingoittanut kirveellä Lampelan omaisuutta. Lampelalla oli oikeus ottaa kirves voimakeinoin pois, ja vamma oli syntynyt tässä yhteydessä.

Erojen maailmanennätys

Pian hovioikeuden tuomion jälkeen Hanna Kärpänen lähetti yöllä Seiskan toimittajalle sekavan, oikeudenkäyntiin liittyvän viestin. Seiska tavoitti Hannan puhelimitse seuraavana päivänä.

- Kännissä kirjoittelen kaikenlaista. Unohda ne. Olemme yhdessä Heikin kanssa, mutta vaikea sanoa olemmeko enää juhannuksena. Olemme tehneet jonkinlaisen maailmanennätyksen eroamisten suhteen. Kolme yhteistä vuottamme ovat olleet yhtä helvettiä, työpaikaltaan tavoitettu Hanna Kärpänen kertoo Seiskalle.

Kärpänen ja Lampela villiintyivät Kämpissä: Hanna vaati vessaseksiä!

Oikeudenkäynnistä Hanna on vaitonainen.

– Ainoa todiste Heikkiä vastaan on ollut hätäpuhelu, jonka soitin. Heikki on mieheni, joten totta kai pidän hänen puoliaan. Olen tyytyväinen hovioikeuden tuomioon.